vrijdag 14 maart 2014

Gieter roze

Kies uit producten vanaf € 165. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gieters van alle merken op beslist. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Uit onze collectie bewatering. Van het merk Geli, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bewatering.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Een gieter die je niet wilt verstoppen in je tuin. Door zijn vormgeving en zacht roze kleur is deze gieter niet alleen functioneel maar een decoratief item in iedere tuin. Kies jij je gieter vooral functioneel of moet hij ook pronken in je tuin?


Zinken gieters of koperen gieters geven een retro look, terwijl een kunststof gieter weer heel modern kan zijn.

Eden kunststof gieter liter roze. Met deze kleurrijke gieter kunt u eenvoudig uw kamerplanten en tuinplanten bewateren. Geli kunststof gieter liter roze. Uw planten water geven wordt voortaan een feest met deze gezellige, kleurrijke gieter.


Vrolijk gekleurde gieters Bowli met een inhoud van liter ! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De gieters zijn een ontwerp van Davy Grosemans,. Inclusief broeskop en makkelijke houder voor broeskop. Geli gieter liter roze wordt verkocht in veelvouden van 12. Deze leuke gieter grace small roze matcht perfect bij de hangende bloempot spatiel roze.


Super leuke gieter met een zacht roze kleur. Natuurlijk leuk om je planten en bloemen mee water te geven maar ook om er bijvoorbeeld mooie bloemen in te zetten ter decoratie. Deze kunststof gieter heeft een inhoud van liter en wordt geleverd inclusief afneembare sproeikop.


De sproeikop geeft een fijnere straal en zorgt voor een betere waterverdeling. Wanneer u de sproeikop niet gebruikt kun u deze bevestigen op de gieter. Om uw planten goed te laten groeien hebben zij voldoende water nodig, vooral op warme dagen is het belangrijk dat u uw planten goed in de gaten houd.

Deze gieter is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Met een gieter kunt u uw kamerplanten en tuinplanten eenvoudig water geven. Het kleinste broertje van de Butler en Lungo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts