vrijdag 21 maart 2014

Seniorenklok met dag en datum

Bekijk ons assortiment aan Seniorenklokken, zorgt voor extra rust, contact en verbinding. Snel bezorg gratis verzending! Nu Gratis Inschrijven bij Parship.


Zwarte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk. Deze kalenderklok geeft naast de tij ook de dag , datum en maand aan in het Nederlands.

Dit maakt de kalenderklok ook bruikbaar voor slechtzienden. De kalenderklok is volledig automatisch. Dit betekent dat de datum altijd klopt. Zo is het onder andere mogelijk om activiteiten te maken, te beheren en weer te geven op de klok. Men weet met deze hulpmiddelen (kalenders, klokken met dagdeel en dag ) altijd hoe laat het is en welke dag het vandaag is.


Extra groot, eenvoudig te bestellen en niet goe geld terug. Werking grote seniorenklok met datum. De seniorenklok met datum en dag is voorzien van grote, centimeter hoge letters en cijfers.

De klok, Seniorenklok met Dag en Datum , beschikt zelfs over de mogelijkheid om de tijd zowel digitaal als analoog gelijktijdig te weergeven. Voor mensen die niet meer zo goed kunnen zien, is het uiteraard belangrijk dat de cijfers en letters groot zijn en dat het contrast goed is. De digitale kalenderklok toont standaard de dag , datum , tijd en het desbetreffende dagdeel. De slogan van de uitvinder van deze klok is: Met de SENIORENKLOK tijdig bij u thuis, woont u langer in uw eigen huis Let op: belangrijke informatie over deze seniorenklok. De behuizing is van deze seniorenklok is van kunststof - Het formaat van de klok is 2centimeter hoog en 1centimter breed.


Een horloge met dag aanduiding. Ook op het gebied van informatie voorziening zijn alle kalenderklokken uniek. Zo geven sommige kalenderklokken de dag , datum en het jaartal weer. Andere kalenderklokken geven ook het dagdeel aan op het scherm of zijn voorzien van een analoge wijzer. Mooie compacte wekker Block van Balvi.


De Balvi wekker heeft grote cijfers waardoor de tijd goed af te lezen is. Daarnaast wordt de datum met dag en de temperatuur weergegeven. Door een druk op de knop wordt het display even verlicht, dit gaat na enkele seconden weer uit. Altijd de grootste selectie. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.

Nog maar dagen om over te stappen. Expert Onderzoeken, Waarvan Zonder Fictieve Profielen of Chatoperators! De Kalenderklok met dag en datum is handig en overzichtelijk met grote valcijfers en letters, 5cm hoog met duidelijke Nederlandse weergave van: Tij Dag , Datum , Maand en Jaar. De analoge kalenderklok met Quartz uurwerk houdt rekening met het aantal dagen van de maand. Zeer geschikt voor senioren, slechtzienden en dementerenden.


Eenvoudig te bestellen zonder account, binnen dagen thuis en niet goe geld terug. Eigenschappen van de seniorenklok met datum. De dag en datum worden weergegeven door grote valletters en cijfers.


Hierbij wordt naast de datum , ook de dag weergegeven. Dit zijn gadgets en onbruikbaar voor mensen met geheugenproblemen. Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk. BQ-Kalenderklok specificaties:- Hoogte lette.


Kalenderklokken zorgen er voor dat u op elk moment van de dag de tij dag en datum weet. Hierdoor kunt u eenvoudiger de tijd indelen en een agenda bijhouden. Deze klok met dagaanduiding biedt ook een oriëntatie in de tijd (hoe laat is het? Welke dag is het vandaag?).


Voorkom onnodig ongemak met deze duidelijk seniorenklok met datum. Uitleg seniorenklok met datum. Dankzij de kleurencombinaties ontstaat er een extra duidelijk contrast.


Voor het type contrast naar wens, is de klok in twee uitvoeringen leverbaar. Een uitvoering met een zwarte klok met witte cijfers en een witte klok met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts