zondag 2 maart 2014

Kamer bamboeplant

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Bestel kamerinrichtingen online.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Verkleurde of verdorde bladeren? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig.


Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er. De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle talen bekend als bambu en bamboo. Oorspronkelijk komt deze plantenfamilie uit de tropische en sub-tropishe gebieden in Azië, maar is ook te vinden in koude berggebieden. Bamboeplanten staan bekend om hun typsiche uitstraling en het feit dat ze snel groeien.


Het is een makkelijke kamerplant, heeft weinig licht nodig. Wel uitkijken met kleine kinderen en huisdieren, het blad is giftig! Gras lelie (Chlorophytum) Omdat het zo’n makkelijke plant is, wordt deze ook wel studentenplant genoemd. Er zijn diverse materialen beschikbaar als je op zoek gaat naar een jaloezie.


Waar bamboe vooral in uitblinkt is de duurzaamheid van het materiaal. Omdat een bamboeplant snel groeit, is het een beter materiaal om te gebruiken dan bomen, die veel langzamer groeien. De geschikte binnenplanten kiezen voor elke kamer in huis. Haal groen binnen met kamerplanten. Met kamerplanten geef je niet alleen je eigen sfeer aan je interieur of werkplek, maar haal je ook buiten een beetje binnen.


De meeste planten wel, maar er zijn uiteraard planten die er niet van houden om ‘op de toch te staan’. Dat zou vooral zo zijn als er grote temperatuurverschillen ontstaan in de kamer door de dag en nacht heen. Meer tropische soorten zullen dat niet fijn vinden bijvoorbeeld. Maak van je huis een groene oase met ons ruime aanbod planten. We hebben binnenplanten, buitenplanten en planten in pot.


Bekijk alle planten op IKEA. Het is ook belangrijk te bepalen waar je de plant in je kamer neerzet. Elke plant is anders en heeft andere behoeftes. Kies daarom de juiste plant voor de juiste plek of de kies de juiste plek voor jouw ideale plant.


Kamer bamboeplant

Te veel zonlicht laat de plant snel verkleuren en met te weinig licht kan de plant geen nieuwe bladeren aanmaken of bloeien. Gebruik deze hoge plant voor het creëren van een levendige groene sfeer, maar ook om hoogte en daarmee diepte in de kamer te krijgen, want de grootste plant bepaalt de compositie en de sfeer. De plant is stevig verankerd in een zwarte kunststof pot, een perfecte basis voor gebruik in een mooie overpot. Deze Bamboe is een aanwinst voor elke ruimte. Een kleine bamboeplant is perfect om de lucht te zuiveren en harmonie in je omgeving.


De eigenschappen laten je genieten van frisse lucht tijdens de dag, maar het zal ook een gevoel van ontspanning creëren tijdens de nacht. Door zijn exotische oorsprong geeft bamboe een heel speciale decoratieve tint aan iedere kamer. Grote kamerplanten online kopen. In het verre oosten wordt Lucky Bamboo gegeven als geluksbrenger. En wat is mooier dan geluk, als het ook eindeloos houdbaar is?


Kamer bamboeplant

Lucky Bamboo is de handelsnaam van Dracaena sanderiana, maar de kale stammen vertonen zeer veel gelijkenis met die van de bamboeplant. Naast zijn decoratieve functie is hij ook nog eens heel makkelijk te verzorgen. Hij is groot en grillig, maar heeft geen grote pot nodig.


Dit maakt hem heel geschikt voor een wat kleinere plek in de kamer. Doordat cactussen een groot wortelstelsel hebben waar ze vocht in kunnen opslaan redt hij zich goed zonder water. Kunstplanten koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts