woensdag 19 maart 2014

Marjolein bastin mokken

Marjolein Bastin bij Smulderstextiel. Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Spaar het complete servies? Ruim assortiment online bestellen!


Snel in huis Veelal gratis verzonden.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bestel snel online op Tafelenkeuken. Zo goed als nieuw Ophalen of.


Geerts Warenhuis - uw Online Warenhuis - heeft een breed assortiment huishoudelijke producten zoals serviezen, pannen, keukengerei en meer. Het is echt een servies voor de natuurliefhebber. De illustraties van de bloemen en planten zijn met veel liefde en passie gemaakt.


Het servies is eenvoudig vormgegeven, zodat het niet afleidt van de zeer gedetailleerde illustraties van de natuur. Een aanwinst voor elke vogelliefhebber die houdt van een stijlvol gedekte tafel.

Compleet met het unieke Bestek. Kies uit producten vanaf € 200. Gallery Wrapped Canvas Explore gallery wrapped canvases. The perfect addition to your home wall décor. Op de mokken vind je taferelen uit haar dagelijkse omgeving zoals vogels, bloemen, insecten en andere aspecten van de natuur die haar inspireren.


Haal de mooie natuur tekeningen van deze Nederlandse tekenares nu in huis! Bij veel producten geldt: voor 22. We verkopen bijna alles en tegen een zeer scherp tarief. Bel met onze klantenservice 050. Alle beker zijn in nieuwstaat.


Vind marjolein bastin mokken op Marktplaats. Met PayPal kunnen online betalingen snel en veilig verwerkt worden. Als u eenmaal een PayPal rekening hebt kunt u online betalen zonder iedere keer uw bankrekening of credit card gegevens in te voeren.


Ook hierin is goed terug te zien dat zij ieder detail uit de natuur verwerkt in haar ontwerpen waardoor menigeen hiervan kan genieten. Beeldschone borden, theepotten, schalen, kommen en mokken zijn nog maar een kleine greep uit het servies. De lengte van de instopstrook en hiermee de totale lengte van het dekbedovertrek verschilt per merk en serie.


Ze heeft een zus, Babette.

Ze studeerde aan de Academie voor beeldende kunsten in Arnhem, waar ze haar latere man leerde kennen. Bastin woonde op diverse plekken zoals in Missouri (VS), de Kaaimaneilanden, op de Veluwe, op Ameland en in Zwitserland. She paints primarily with watercolor, always connecting her art to a story of life and nature.


Door drukte bij postnl kan uw bestelling iets langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts