woensdag 5 maart 2014

Waxinelichtjes

Waxinelichtjes van alle merken op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. We hebben gewone lichtjes, geurtheelichtjes, gekleurde waxinelichtjes , lichtjes met gekleurde vlammen en zelfs LED waxinelichtjes. Wil je echt iets bijzonders, dan kun je ook waxinelichtjes laten bedrukken met een persoonlijke foto, een pakkende tekst of zelfs een bedrijfs- of verenigingslogo. Dan ben je vandaag bij ons aan het goede adres.


Je blik wordt tot in het oneindige getrokken met deze Magic cube light. De meest verkochte kaarsjes zijn de waxinelichtjes. Je hebt die altijd in huis om te branden of om als decoratie neer te zetten.


Rond het einde van de 19e eeuw werd het theelichtje, zoals de waxinelichtjes vroeger werden genoem geïntroduceerd door Verkade.

Deze had op dat moment al een Broo- en Beschuitfabriek. Er zijn grote theelichtjes, welke langer branden, of theelichtjes met een heerlijke geur! Bij Intratuin vind je veel kleuren en soorten Bolsius theelichtjes en tevens vele soorten theelichthouders om het plaatje compleet te maken. Zo met een paar op tafel gaat het prima trouwens. Na even uitproberen welke houder het meest geschikt is bevallen ze ons nu prima.


Heel fijn dat we nu waxinelichtjes zonder aluminium cupjes gebruiken. Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of waxinelichtjes , ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Het is erg leuk om een aantal verschillende soorten kaarsen met elkaar te combineren op een mooi plateau voor een speels geheel.


Een zak met 1sfeerlichtjes. De sfeerlichten hebben geen vervelende geur en branden ongeveer vier uur. Tegenwoordig worden waxinelichtjes tijdens de wintermaanden en vooral rond kerst veel gebruikt als sfeerverlichting in plaats van kaarsen. Veel waxinelichthouders zijn van glas, maar ook metaal en keramiek zijn gangbaar. Als de houder hoger is dan het lichtje, kunnen decoraties bijzondere lichteffecten geven.


Deze waxinelichtjes branden ± uur. In deze verpakking zitten geen cupjes! De waxinelichtjes passen mooi in de waxinelicht glaasjes, met deze glaasjes heb je geen aluminium cupje nodig.


Wil je wel graag de cupjes erbij kijk dan bij het volgende item daar zitten de cupjes wel bij in. Bestel het makkelijk en snel bij Albert Heijn Grootste assortiment Thuisbezorgd tot in de keuken.

Dat ze waxinelichtjes brandt en bezorgd is om het milieu wegens de alu cupjes, ok. Maar roep dan niet dat je zo milieubewust mogelijk leeft, ook al is het wat duurder, maar ojee, als het veel duurder wordt. Zeg dan: ik hou van sfeerlicht en draai er een stuk of waxinelichtjes door een week doorheen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Bekijk online het Kaarsen-assortiment van Action op Action.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts