maandag 10 maart 2014

Jaren 30 plafonniere

Jaren 30 plafonniere

Bestel Plafondlampen va €6. Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Voor 23u bestel morgen in huis!


Voordelige Plafonnière op beslist. De meeste plafonnieres zijn naar keuze met een ronde of strakke houder te bestellen. Ook is er keuze in de kleuren mat-nikkel, (glans)nikkel, mat-messing en brons.


Op onderstaande foto (van de kleinste maat houder) ziet u de verschillende mogelijkheden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Oude matglazen plafonniere uit de jaren dertig. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Het glas heeft een fraaie florale vorm (bloem vorm dus). De ring is van gepatineerd (donkerbruin) koper. Zo kunt u moeiteloos de verlichting in en buiten het huis aanpassen aan de nostalgische sfeer van de jaren twintig of jaren dertig. We hebben oude (en antieke) plafond verlichting in verschillende stijlen, zoals Art Deco uit de jaren - bijvoorbeel tot lekker Retro en Vintage design uit de jaren - 70. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat er altijd een grote sortering plafondlampen online staat, meestal wel meer dan 3(unieke) exemplaren.


Tevens kunnen de meeste lampen op lengte of uitschuifbaar gemaakt worden. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. De plafonnière is samengesteld uit een origineel oud glas en een nieuw systeem in kleur naar keuze. Plafonnieres in de Aanbieding.


Unieke eigen collectie plafonniéres. Bekijk meer ideeën over Lampen, Lampen jaren en Verlichting. Lamplord - Online Specialist in Vintage en Antieke Lampen.


Kom eens Kijken in onze Webwinkel, wij hebben een Ruim Assortiment Bijzondere Plafonnières. Indien dit product niet op voorraad is, is de levertijd max. Roze Plafonniere , Jaren 30. Kleine zacht roze plafondlamp uit de jaren 30.


Jaren 30 plafonniere

Qua stijl neigt de lamp naar de Art Deco. Zo oud en in deze staat kom je ze weinig meer tegen. Oerdegelijke vintage jaren plafonniere met unieke bevestiging zoals ze die alleen toen konden verzinnen.


Plafondplaat licht geoxideer maar goed wat wil je na bijna een eeuw. Prachtige plafonniere voor in een oude authentieke keuken of gang. Vergelijkbare zoekopdrachten voor plafonniere jaren 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts