maandag 24 augustus 2015

Alphadur

Geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Met de goede dekkracht zal hij direct dekken en zul je ook direct zien dat je met een professionle muurverf te maken hebt. Dit komt de langere open tij hierdoor krijgt u een strak eindresultaat. Alphadur HD SF heeft een uitstekende dekking en is makkelijk te verwerken.


BAQ Mini alphaDur UCI Method Tester.

The alphaDUR mini is the small and handy variant of the alphaDUR which has been successfully used in hardness testing since many years. The technology is identical and the accessories are compatible. The operation of the alphaDUR mini is very easy because all information is shown on the large display. Deze watergedragen muurverf droogt mat op en heeft een hoge dekkingskracht. Het rendement is 6-mper liter, afhankelijk van kleurdekking en ondergrond.


So the optimal load for a particular test task can be chosen. Two criteria are crucial for the selection of the appropriate test load: surface of the specimen and handling. Deze verf droogt mat op, heeft een hoge dekkingskracht, is waterverdunbaar en heeft een lange opentijd.

Extra dekkend (doorgaans in één arbeidsgang dekkend aan te brengen). Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Zeer goed dekkende, matte muurverf voor binnen.


Deze topkwaliteit latex is goed elastisch. Alleen verkrijgbaar in wit. Koop en verkoop alphadur eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Watergedragen gladde muurverf voor buiten met een groot ademend vermogen en een zeer mat uiterlijk. Die hadden ze niet ( wel de alphadur maar die is voor binnen en dacht dus ik moet voor buiten hebben) Op advies van verkoper heb ik epanol meegenomen voor binnen en buiten want dat was van sikkens zei die. Nu lees ik weer op internet dat dat goed afneembaar is. Maar is dat ook schrobvast en haal ik daar vlekken mee weg ? Wij leggen graag de verschillen uit welke muurverf de beste is. Sikkens Muurverf of toch Sigma Muuverf?


Want mensen voelen zich het prettigst in en woning of gebouw. Dan raden wij een schrobvast product aan. De verfwinkel van Amsterdam!

Vakkundig advies en scherpe prijzen. Alphadur is a very high strength formulated alpha plaster designed for medium pressure casting in sanitaryware. Alphadur has very high mechanical strength and is used when a very long mould life is required.


Epanol (Akzo Nobel) muurverf lt. Paint Master Floorcoating PU lt. Tot Korting Persoonlijk advies, lage prijzen en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts