woensdag 19 augustus 2015

Grote tent met 3 cabines

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Tenten nu al vanaf € 3online. Grote tent met cabines , ingangen, geschikt voor 2-personen. De tent is maar 1x gebruikt!


Met de Robson Olive presenteert de fabrikant Grand Canyon een ruime -persoons tent met een groot verblijfgedeelte of opbergruimte.

Dankzij de klassieke tunnelvorm heeft de tent daarbij een evenwichtige balans tussen windsterkte en comfort. De zij-ingang van de tent kan als zonnezeil worden opgesteld. Quechua - Kamperen - Tent - Tent personen met bogen ARPENAZ 4. Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze tent met tentbogen voor vier kampeerders die een tent willen met twee aparte slaapcabines en grote leefruimte. Ben je op zoek naar een persoons tent met slaapcabines, en zoek je de beste koop (de tent met de beste prijs-kwaliteitsverhouding)? Net als de hiervoor besproken tent is ook deze tent met slaapcabines uitgerust die elk groot genoeg zijn voor twee personen.


Wij hebben ook kinderen (nu 6-7-jr). Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e.

Koop en verkoop tent met slaapcabines eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Info over persoons tent slaapcabines.


Deze grote tent is perfect voor al je. Tent personen met bogen ARPENAZ 6. Deze tenten zijn namelijk van zeer goede kwaliteit én voordelig geprijsd. Coleman, Outwell en Easy Camp. De product vergelijker die jou snel voorziet van de beste deals op Tent gebied.


Gratis verzending vanaf €2- en 3dagen bedenktijd. Grootste aanbod kampeerartikelen. We beschikken over een breed gamma aan tenten. Zo hebben we bij Tentz een grote kadertent, pagodes en kleine plooitenten.


Voor vragen omtrent de huur van onze tenten of het uitwerken van uw feest, contacteer ons geheel vrijblijvend. We helpen u graag verder met de uitwerking van uw feest. Kies dan voor een tent met een hoge stahoogte en ruime cabines.


Ga je met het hele gezin kamperen, kies dan bijvoorbeeld voor de Amazonas 600: een ruime tunneltent met veel stahoogte en grote cabines.

Als u voor husky boyard kiest krijgt u een tent met de grootste binnenruimte van de. Vrij grote tent , er zitten slaap cabines in en een deel waar je ook gewoon kan staan en een zitje kan creëren. Aangeboden: Persoons tunneltent met drie aparte slaap cabines Prijs: T. De Tent is dagen gebruikt dus nog zo goed als nieuw. Doe een leuk bod en hij is van jou!


Tunneltenten zijn hoog en ruim van binnen en daardoor populair bij families. Een koepeltent is zeer eenvoudig op te zetten en dankzij het formaat en gewicht perfect als trekkerstent of bijzettent. Onze tenten zijn goed beoordeeld door onze klanten en dit zie je terug in alle reviews die online te vinden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts