vrijdag 21 augustus 2015

Votives riviera maison

Votives riviera maison

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Het is namelijk het mooiste om een waxinelichthouder in dezelfde stijl neer te zetten, maar in een complementerende kleur.


Votives riviera maison

De combinatie van het rustgevende groen van de waxinelichthouder en de ‘schubben’ op het glas. Groen en zilverachtig van kleur, dit glazen theelicht dat met de mond is geblazen. Riviera Maison - Atlantic Votive green - Votives - S. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Van deze waxinelichthouder krijg je zin in zon, zee en strand. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Steek op een gezellig plekje in huis.


Votives riviera maison

Deze witte, glazen waxinelichthouder raakt door zijn klassieke uitstraling niet snel uit de mode. Ooit wel eens goed naar al het moois gekeken op de bodem van de zee? Deze parelmoeren waxinelichthouder.


Een theelichthouder met glas op glas geeft een bijzonder effect als er een theelicht in brandt. Kies uit 4producten vanaf € 99. We helpen u graag met zoeken!


Twee silver star votives van riviera maison , maat s en m. Verkeren in uitstekende staat. Neem ook eens een kijkje bij mijn andere adv. Van Donzel heeft een zeer uitgebreide collectie meubelen op ruim 12. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd.


Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Rivièra Maison noemt een waxinelichthouder ook wel een votive. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.


Bekijk meer ideeën over Kaarsen. Alhoewel alle modellen van deze set van zes waxinelichthouders vergelijkbaar zijn, kunt u er zelf vrij makkelijk variatie in aanbrengen. De breedte van de aluminium. Glaasjes met zilvergrijs bewerkt, drie met een kerstster, drie met randen rondom. Onze passie voor wonen brengen we graag over op jong en oud.


Onze gediplomeerde interieurstylistes staan voor u klaar. Middels het aanvraagformulier kunt u aangeven. Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts