woensdag 12 augustus 2015

Bunzlau castle borden

Prachtig voor in de keuken. Bestel snel en eenvoudig online. Gratis verzending vanaf €5-. Ontdek ons unieke assortiment borden. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Onze borden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. U kunt daarbij kiezen uit een ruim assortiment decors die allemaal te combineren zijn met elkaar. De grootste Webshop voor al uw Bunzlau servies! Wist je dat een kristallen glas voor bijna vijfentwintig procent uit lood bestaad?


Het lood zorgt ervoor dat het glas extra helder is en mooi schittert. De ontbijtborden, lunchborden, dinerborden en diepe borden zijn beschikbaar in diverse decors. Elke item zoals mok, bord , ovenschaal wordt door gepassioneerde professionals met de hand gestempeld in Polen. Er zijn twee maten petit four bordjes en een gebaksbordje.


De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent.

Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties. Beschikbaar in diverse decors. Met meer dan verschillende motieven kun je altijd een eigen combinatie maken.


Bovendien is het geschikt voor oven, magnetron, vriezer en vaatwasser. Bovendien kunt je met de vele kleine en grote accessoires uitstraling geven aan de aankleding van je tafel. Voor het ontbijt voor de soep en als je van pasta houd is daar ook een bord voor. Bunzlau Castle borden zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Bunzlau castle flagship store - eindhoven bunzlau castle is met veel liefde en zorg gemaakt wellicht is.


In Polen wordt het aardewerk met de hand gemaakt en met de hand gedecoreerd. Deze borden zijn eenvoudig te combineren, waardoor u een uniek servies samen kunt stellen naar uw eigen smaak. De prachtige blauwe stijl hangt met alle. Het is Sale bij de Bijenkorf!


De borden zijn er in alle soorten en maten en voor elk gerecht is wel een bord. Zo bent u ervan verzekerd dat u jarenlang van uw mooie collectie servies kunt blijven genieten. Het servies is beschikbaar in diverse decors. Bekijk meer ideeën over Borden , Servies en Pools aardewerk.


Bunzlau borden zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Er zijn gebaksbordjes , ontbijtbordjes , lunchborden , dinerborden , pasta en soepborden.

Als tijdelijke aanbieding of om ruimte te maken voor nieuwe artikelen. Regelmatig Bunzlau aanbiedingen en artikelen in de opruiming! Gebruik dit bord voor je pasta, soep of salade. Naar boven uur online shoppen.


Hieronder vindt u alleen B keuze producten , dit zijn allemaal categorie producten (veelal verffoutjes), de slechtere B keuze (categorie en 5) verkopen wij niet. Maar deze fabriek verkoopt geen enkel product zonder kwaliteitssticker, let hier dus altijd goed op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts