maandag 3 augustus 2015

Gordijnen sneek

Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Design, Direct Van De Makers. Laat je bij Jan Sikkes verrassen door onze modestoffen, decoratiestoffen, gordijnen en meubelstoffen. Voor 21:bestel is morgen in. Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied.


Wij zijn dé interieurspecialist van Sneek en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van (onder andere) raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen.

In de waterpoortstad Sneek is Jan Sikkes gevestigd aan het Grootzan een van de fraaie stadsgrachten die Sneek rijk is. De winkel in Sneek heeft drie grote afdelingen. Vlak bij de voor Sneek typerende waterpoort vindt u Tapijthuis Sneek aan de winkelstraat Grootzand met tevens een ingang aan de Oude koemarkt te Sneek met rondom prima parkeergelegenheid. Wij verzorgen de complete stoffering van uw woning of bedrijfsruimte.


Je vindt bij ons alles onder één dak voor het onderhoud en het opfrissen of veranderen van je huis en interieur. Wil je hulp bij het leggen van een vloer of ophangen van gordijnen , dan hebben we een uitstekende montageservice voor jou. Service en klantvriendelijkheid vinden wij sowieso erg belangrijk.


Of je nu kiest voor een industriële ruimte of een romantische kamer, er is altijd genoeg inspiratie aanwezig. Van woonwens naar werkelijkheid. Samen ontdekken we de mogelijkheden om van jouw huis een thuis te maken. Bij ons slaag je altijd als je op zoek bent naar een complete woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie en kasten op maat. Bij Kwantum Sneek vind je de mooiste woonartikelen!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen , kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen worden. Houd rechts aan bij de splitsing en neem op de rotonde de 1e afslag richting Lemmerweg. Neem op de rotonde de 2e afslag en weg vervolgen naar Lemmerweg. Over de brug weg vervolgen naar Hoogend. Sla rechtsaf naar de Kleine Palen.


Wat jouw woonsmaak ook is, voor elk budget en elke woonstijl is er wel iets moois te. Gordijnen zijn echte sfeermakers in jouw interieur. Ben je op zoek naar een intieme sfeer, een stoere uitstraling of juist naar een elegante look? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de gordijnafdeling bij Decorette Sneek.


De juiste gordijnen kiezen voor je ramen Met het ophangen van gordijnen creëer je een bepaalde. Een plissé of duette shade kan worden beschouwd als de verticale variant van een voilegordijn. De lichtinval wordt getemper het uitzicht op de buitenomgeving blijft bewaar en er kan niet van buiten naar binnen worden gekeken. Wanneer je meerdere gordijnen bestelt, is het slim om deze als één bestelling te plaatsen. Hiermee bespaar je namelijk!


Tijdens het samenstellen wordt aan de hand van de gekozen opties de prijs van je gordijnen op maat opnieuw berekend. Hiernaast kunnen prijzen van losse gordijnen variëren als er wel of niet meerdere gordijnen worden besteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts