dinsdag 4 augustus 2015

Renson lamellendak

Dé specialist in louvredaken. Bekijk nu onze mogelijkheden! De constante innovatie waar Renson in uitblinkt, maakt van z’n tuinconcepten de wereldtop voor ‘outdoor living’. Met Renson Outdoor kies je dus voor design van topkwaliteit dat je rond heel de woning kan doortrekken.


Zo creëer je het hele jaar door de ideale sfeer om volop te genieten van het buitenleven.

Het lamellendak van de Renson Algarve is tot 150° roteerbaar, zodat je de zonwering en ventilatie altijd kunt afstemmen op de behoeften van het moment. In gesloten toestand is het lamellendak waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. De Renson Aero is een lamellendak dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met de woning, waardoor het architecturale plaatje 1 klopt. Deze overkapping met kantelbare lamellen zorgt altijd voor een aangenaam leefklimaat op je terras.


De Renson Camargue is er voor hen die houden van een strakke afwerking. Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit lamellen die je eenvoudig kunt sluiten of kantelen, al naar gelang het weer.

Zo is het altijd genieten buiten! Door een juiste toepassing van technieken en innovatieve producten kan men nu ook in de tussenseizoenen van de tuin genieten. GEMAKKELIJK IN GEBRUIK EN ONDERHOUD.


Deze Renson lamellendaken zijn heel onderhoudsvriendelijk. Uw binnenklimaat verbeteren is een kwestie van slimme maatconcepten. Zowel voor zonwering, ventilatie, gevelbekleding als outdoor-oplossingen kunt u op Renson rekenen. Sinds afgelopen woensdag hebben wij een prachtige Renson overkapping die helemaal aan onze verwachtingen voldoet.


Het grote voordeel van Relax Outdoor is dat de adviseur in de showroom de overkaping ook komt plaatsen. John en zijn team hebben echt vakwerk geleverd. Door zijn praktijk ervaring denkt hij enorm mee om aan alle wensen te voldoen. Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op.


Het aansluitende terras zag Demeulemeester als verlengstuk van de leefruimte en dat wordt ook volop zo benut door de eigenaars. Ik kreeg heel veel vrijheid voor mijn ontwerp en stelde zelf het aluminium lamellendak voor van Renson. Het aluminium lamellendak zit vervat in een slanke draagstructuur om zowel vrijstaand als tegen de gevel te monteren.


De roteerbare lamellen van deze terrasoverkapping met plat dak zijn dubbelwandig voor extra stevigheid en zijn van binnenuit bekeken vlak met een minimale naad tussen de lamellen. De nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson tilt comfortabel buitenleven naar het hoogste niveau.

Voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden, biedt de Skye bescherming tegen zon, regen en wind. Genieten van een optimaal leef comfort ongeachte het weer, dat kan met de terrasoverkapping Camargue van Renson. Nieuw in ons assortiment deze stijlvolle terrasoverkapping met een vlak zonwerend en waterwerend dak, waarmee uw terras een aangename buitenplaats wordt het hele jaar door.


Wij zijn bij de firma Winsol geweest en zij hebben ook een lamellendak met dubbelwandige lamellen. Hierbij zou er minder geluidshinder zijn bij regen. Een offerte ontvangen wij volgende week.


De Corradi terrasoverkappingen die ze hebben zien er ook zeer mooi uit. UMBRIS: Belgisch lamellendak perfect op maat, strak design, tot jaar garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts