woensdag 5 augustus 2015

Bamboe placemats

Koop nu placemats voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. Kies uit 5producten vanaf € 45.


Set van placemats in bamboe , DAYEMSet van placemats van La Redoute Interieurs, in bamboe , tie and dye effect voor een natuurlijk thema. Voor dezelfde hoeveelheid materiaal, wordt veel minder beslag gelegd op schaarse grond t. Bamboe is een snel groeiend gras.

Bovendien is bamboe een sterk materiaal en het ziet er ook nog mooi uit. Deze beeldschone, handgemaakte bamboe placemats voegen een natuurlijk, modern vleugje toe aan uw eettafel en kunnen uw gebruikelijke tafelkleed vervangen. Ze voegen een beetje decoratie toe aan uw tafeldekking en maken het makkelijker om na het diner op te ruimen. U kunt er zelfs uw bank of salontafel mee versieren.


Ongeveer hiervan zijn matten en onderleggers, zijn borden, en zijn voedingsbenodigdheden. Een brede verscheidenheid aan bamboe placemats -opties zijn voor u beschikbaar, zoals bamboe , plastic en stof. Ook kunt u kiezen uit gevulde bamboe placemats. Placemats koop je eenvoudig online bij bol.


Verder heeft Blokker in de collectie ook placemats gemaakt van andere materialen.

Hierbij kun je denken aan hout, katoen en zelfs bamboe. Zo brengt elke placemat wel unieke sfeer aan tafel die goed past bij de rest van het interieur. Bescherm je tafel tegen krassen en vuil met een trendy placemat. Bij Xenos vind je voor iedere eethoek iets passend.


Deze rode bamboe placemats zijn het perfecte accessoire voor onder het servies en bestek en kleden uw tafel met stijl aan. Met de bamboe placemats worden decoratie en functionaliteit perfect gecombineer of het nu voor de keuken-, eet- of woonkamertafel is, of voor buiten op de terrastafel, uw tafel wordt beschermd tegen krassen en vlekken. Onze keuze is gevallen op de bamboe placemat van AliExpress. De placemat is verkrijgbaar in een lichte- en donkere variant.


Naast het feit dat deze placemat er gaaf uitziet, is deze ook nog eens hittebestendig. Zo kun je er moeiteloos een hete pan of bord op zetten, zonder dat deze inbrand. De onderleggers zijn FairTrade gemaakt in Vietnam van reepjes bamboe en touw. Om schoon te maken kun je ze afnemen met een vochtige doek. Leuke placemat gemaakt van bamboe.


Staat erg gezellig op tafel, geeft een lekker natuurlijke sfeer. Breng uw tafel op een hoger niveau met deze placemat. Het speciale aan deze placemat is dat het bestaat uit meerdere kleuren.


Bestel deze bamboe placemat vandaag nog bij ons. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt?

Bekijk hier alle houtlook. Deze groene bamboe placemats zijn het perfecte accessoire voor onder het servies en bestek en kleden uw tafel met stijl aan. Deze turkoois bamboe placemat zorgt voor sfeer op en rond de tafel.


Deze paarse bamboe placemat met structuur zorgt voor sfeer op en rond de tafel. Doordat bamboescheuten steeds opnieuw aangroeien kan er lange tijd van dezelfde planten geoogst worden. Schoonmaken met een vochtige doek. Shop gemakkelijk de complete Blond collectie online.


Gratis verzending boven €60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts