maandag 3 augustus 2015

Kaarsen op batterij met afstandsbediening

Kaarsen op batterij met afstandsbediening

Bestel Uw Kaars Op Batterij Online. Led kaarsen met afstandsbediening. Voor 22:bestel morgen in huis! Noveenkaars, waskaars, staafkaars. Wit, geel en multicolor licht.


Groot aanbod Led Kaars Met Bewegende Vlam En Timer. Specialistisch advies nodig? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Een set van witte led kaarsen met afstandsbediening. De kaarsen werken op AAA- batterijen , excl.


Warm wit flikkerend licht. Kaarsen Set Met Afstandsbediening Met realistisch bewegende vlam - LED wax kaarsen - Kaarsenset - Elektrische Kaarsen Op Batterij - Stuks. Deze warme witte kaars geeft net als echte kaarsen een sfeervol effect en je kunt ze aan en uit zetten met de bijgeleverde afstandsbediening. Vuur is niet meer nodig om de kaarsen aan te steken. Breng sfeer in je huis, zonder brandgevaar!


Kaarsen op batterij met afstandsbediening

Kaarsen op batterij zijn dan een echte uitkomst om het toch gezellig te maken tijdens de donkere dagen. Deze Action set werkt op batterijen en de kaarsen kunnen heel gemakkelijk bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening. Nep kaarsen op batterij Met de afstandsbediening kun je de kaarsen eenvoudig bedienen. Door de gepatenteerde 3D-vlam ziet de kaars er wel zeer waarheidsgetrouw uit.


Het is net een echte kaars , met zijn flikkerende led-licht en prachtige ivoorkleurige coating. Perfect voor in een kandelaar. De led- kaars werkt op twee AA- batterijen (niet meegeleverd), die een batterijduur hebben van meer dan 4uur.


U geniet dus lang van deze kaars. LED- kaarsen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis. Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer. Top Angebote hier bei GigaGünstig!


Bij ons kunt u alle soorten batterijen kopen. Al jaar de online batterijen specialist. Het kerstfeest is niet compleet zonder kaarsjes die de duisternis verlichten met hun flikkerende vlammetjes. Als er kinderen in de buurt zijn, is het echter niet geheel verantwoord om kaarsen aan te steken. Deze set werkt op batterijen en de kaarsen kunnen heel gemakkelijk bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening.


LED kaarsen met dansvlam op afstandsbediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts