maandag 31 augustus 2015

Tepelstickers

Waterproof, kleurecht en heel mooi. Ontwerp uw eigen tekst sticker. U ziet direct het resultaat. Tepelversieringen en tepelstickers gemakkelijk te bevestigen!


De tepelversieringen en tepelstickers zijn gemakkelijk te bevestigen met een huidvriendelijke lijm.

De lijm plakt goed op de hui zonder te irriteren. Een paar kan één keer worden gebruikt. Voor je partner of voor een spannend feestje. Draag ze onder doorschijnende kleding of lingerie.


Ze zijn en eenvoudig aan te brengen. Maak vooraf wel eerst even de huid. Tepelstickers of nipple covers zijn op dit moment een ware hit.

Volgens Helen Attwood is de trend om lingerie als kledingstuk gedragen de oorzaak voor deze stijging. Het duurde niet lang, of het bedrijf begon te groeien. Met deze glanzende tepelstickers in de vorm van een hart breng je het hoofd van je partner op hol.


Met de stickers geven je een transparant negligé een erotisch accent. Ook mooi solo met alleen een string. De strip aan de achterkant blijft goed plakken en voelt aangenaam aan.


Bekijk alle sexy accessoires online! Je winkelwagen bevat nog geen producten. Tegelstickers bestellen doe je eenvoudig via Stickermagnaat. Dé tegelsticker webshop voor particulieren en bedrijven. Gratis verzending vanaf €1 ruim.


Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die voorop je buik sluit, zijn er niet langer bh bandjes op je rug zichtbaar. Verras jouw partner met deze verleidelijk glimmende tepelstickers in stervorm, volledig bedekt met strass steentjes. Schrijf je in voor de MKBM nieuwsbrief en ontvang. Lady Gaga hebben we natuurlijk al veelvuldig gezien met afgeplakte tepels, maar volgens de Britse winkelketen Selfridges is de verkoop massaal gestegen.


Deze korting is geldig bij besteding vanaf €5- en niet geldig op boeken, op afgeprijsde.

Met behulp van deze tepelstickers worden je tepels ook als je dunne T-shirts draagt goed verborgen. De tepelstickers zijn door de hypo-allergene kleefstof gemakkelijk aan te brengen, en zullen goed blijven zitten. De stickers zijn zeer comfortabel en veilig in het gebruik. Zelfklevende tepelstickers van silicone in model naar keuze Deze zelfklevend tepelstickers zijn afwasbaar en herbruikbaar en zitten op een verborgen en discrete manier onder elk kledingstuk.


Ze bedekken je tepels en zorgen tegelijkertijd voor een sexy look. De hartvormige stickers zijn versierd met kleine roosjes en zijn voorzien van mooie kwastjes die heen en weer bewegen bij elke beweging. Door de siliconen plaklaag blijven de stickers goed op hun plek zitten. Groothandel nipple stickers uit Goedkope nipple stickers Loten, Koop van Betrouwbare nipple stickers Groothandelaars.


Stickers, etiketten en etiket stickers snel en eenvoudig besteld. Alle Formaten en Materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts