vrijdag 14 augustus 2015

Blank glas

Groot assortiment glas op maat. Eenvoudig bestellen in stappen. Bekijk ons assortiment en bestel! Visymo- für die besten Ergebnisse! Find glas bestellen vandaag!


Blank glas

Enkel glas is te verkrijgen in de blanke variant of in een gekleurde variant. Blank Float glas wordt standaard onafgewerk gelever Indien gewenst kunnen wij het glas voor u laten bewerken. Kijk voor afwerking bij glasbewerkingen.


Er is al blank enkel floatglas vanaf € 1- per m2. Blank glas betekent maximale transparantie. Het geharde veiligheidsglas van Svedex geeft een tijdloos effect aan elke glasdeur, modern of klassiek.


Deze houten binnendeur is een waar designobject in jouw huis. Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst.


Bij deze bewerking wordt de dikte kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is. Zoek je een binnendeur met glas ? Bij Doors4Life heb je keuze uit blank of satijn én gezandstraald glas met blanke rand. Honderden kleuren en glasstructuren. Glasplaten in de webwinkel worden gesneden in de verzendmaat van m² (30xcm).


Neem voor andere maten contact met ons op. U zoekt Canale mat- blank glas ? Om en om gezandstraalde verticale strepen van helder glas. Gelaagd glas word opgebouwd uit verschillende lagen enkelglas. Veel privacy en toch voldoende lichttransmissie.


Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack online bei Thalia! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Glas van hoge kwaliteit op maat. Blank figuurglas is voor vele toepassingen mogelijk. Niet alleen siert het het kozijn of raam maar zorgt het voor minder ‘inkijk’ van buiten naar binnen (en andersom).


Veelal wordt figuurglas toegepast in combinatie met isolatieglas. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden. Bel ons, wij van XL- glas helpen u graag ! Tijdloze deur met vier openingen ten behoeve van blank glas. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Prachtig glas met rustig motief op helder blank glas. Een voorbeeld daarvan is figuurglas. Figuurglas is een transparante, decoratieve beglazing, waarin - tijdens de productie in het nog warme glas - een decoratief motief wordt gewalst. Vaak toegepast in deuren en toiletramen.


Blank glas

Blank of gekleur helder of mat, gefigureerd of vlak, enkel of dubbel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts