donderdag 27 augustus 2015

Trimetal pu primer

Trimetal pu primer

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Alle schoonmaak artikelen va €00.


Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Permacryl PU Primer is een dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak, op basis van een watergedragen acrylaat-urethaan bindmiddel. Gebruik bijvoorbeeld Decor Brilliant als vochtregulerende en glanzende grond- en afschilderverf, naast Decor Satin, Silicon, Primer en bijvoorbeeld PU Satin. Trimetal Permacryl PU Primer bestellen bij verf.


Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Technische productinformatie Download datasheets. Meer dan verf alleen Kijk hier waarom. Vandaag bestel morgen in huis! Schoonmaak artikelen vanaf €00.


Permacryl Multiprimer Prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf, voor binnen en buiten. Ook daarvan zijn diverse varianten beschikbaar. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


PERMACRYL PU MAT trimetal permacryl pu mat is een krasvaste, niet-vergelende, dekkende, matte lakverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. Bekijk hier ons ruim aanbod aan de scherpste prijzen. Bestel eenvoudig je verf en houtbescherming voor binnen en buiten.


Trimetal pu primer

Permacryl PU Mat is een krasvaste, niet vergelende, dekkende, matte lakverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. Als grondlaag wordt hierbij Permacryl PU Primer toegepast. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten. PERMACRYL MULTIPRIMER is een grondlaag op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een. De ondergrond moet gezon droog, coherent zijn en ontdaan van vuil en vet.


PERMACRYL PU PRIMER wordt toegepast na aangepaste voorbereiding van de ondergrond op de meeste bouwmaterialen. Dekkende grondlaag voor timmerwerk en diverse ondergronden binnen en buiten. Permacryl PU Adelmat is een krasvaste, niet vergelende, dekkende, zijdeglans lakverf voor binnen en buiten op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. Permaline PU Satin is een oxidatief drogende, dekkende. Deze PU primer is net als de rest goed dekkend en snel droog (lang leve watergedragen verf) en overschilderbaar na een uurtje of 5. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Het is een afwerklaag voor hout, kunststof, metaal en zijdeglanzende lakverf. Op basis van een watergedragen acrylaat. Langdurig glansbehoud door de hybride alkydhars en sterke UV-bescherming. Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen. Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt.


Deze muurverf voor binnen heeft een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Vaak is het verstandig om een muur eerst te voorzien van een primer. Geschikt als afwerklaag op o. Een primer zorgt voor een betere hechting van de muurverf en zorgt daarnaast voor een betere isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts