donderdag 20 augustus 2015

Kantelspiegel

Barrièrevrije spiegels met minimalistisch, tijdloos design voor elke badkamer. HEWI spiegel zijn niet alleen mooi, maar ook veilig door ingewerkte beschermfolie. Deze kantelspiegel wordt gebruikt als hulpmiddel voor gehandicapten in een rolstoel.


De kantelspiegel kan zo worden gepositioneerd dat je ook vanuit een zittende positie. Met een greep kan de spiegel op de betreffende kijkhoek ingesteld worden. De hele familie kan de spiegel zo probleemloos gebruiken.


Badkamer kantelspiegel Sapho 40xWit Bent u nog opzoek naar een eenvoudige en praktische spiegel? Dan is deze beauty wel iets voor u! Deze rechthoekige badkamer kantelspiegel met wit frame is van het merk Sapho. Naast badkamerspiegel kan dit. De beugels zijn verchroomd.


De kiepspiegel is ook voor wandvoorbouwmontage geschikt. HEWI-spiegels voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Mocht de spiegel onder te hoge belasting breken, blijft hij door de geïntegreerde splinterbescherming in de houder. U komt deze vast wel eens tegen in een toilet….


Jaren lang was dit de oplossing om toe te passen in een aangepast toilet. Door de mogelijkheid om de spiegel te kantelen kon iedereen, groot of klein toch in de spiegel kijken. Wilt u soms dichterbij in de spiegel kijken, maar bent u bang dat u uw evenwicht verliest en uitglijdt? De Linido kantelspiegel biedt in dat geval uitkomst.


Kantelspiegel

U kunt de wandbeugels vastpakken zodat u stabiel blijft. De garnituur wordt zonder spiegel gelever zodat men zelf de keuze heeft in vorm en maat. Bedieningshendel voor kantelspiegel.


Shower curtain rail Douchegordijnrails voor wandmontage voor douches in een hoekopstelling van 9x 9mm. Een bijpassende Ceiling mounting set is beschikbaar als accessoire voor extra veiligheid. Vul hier het e-mailadres in waarmee je geregistreerd staat bij HEWI. We sturen je een e-mail met instructies voor het wijzigen van je wachtwoord. Schrijf de eerste review over dit product.


Kantelspiegel

Keuco kiepspiegel - kantelspiegel. Bedekt met een laag polyamide leverbaar in de standaard kleuren. Badkamermeubel in mahoniehout met een lade, deurtjes, een kantelspiegel en twee open vakken. Kantelende hoek van 0° tot 18°.


De lade met een bronzen ladentrekker, de deurtjes met een klein sleuteltje. De vorm en indeling van dit grappige meubelstuk resulteert in een bijzonder zijaanzicht. Geen saaie rechte zijkant maar een verrassende vorm. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Klassieke, vierkante kantelspiegel voor muurbevestiging.


Heeft u een zorgtoilet nodig? Sanmedi biedt voor elke situatie passende oplossingen. Vraag een offerte aan voor uw. CM HOOG DEZE KANTEL SPIEGEL. Er zitten nog niets in de winkelwagen.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Maakt u vaak in een zittende positie gebruik van de wastafel? Met een kantelspiegel controleert u gemakkelijk of uw haar of make-up goed zitten.


Kantelspiegel

Als alternatief voor een kantelspiegel plaatsen sommige mensen een hoge spiegel bij de wastafel. Zeer oude, antieke art deco spiegel, sierlijk uitgewerkt kader, in gouden frame. Engelse antieke toilettafel met kantelspiegel met het originele spiegelglas.


In de Victoriaanse tijd was het facetslijpen van spiegels nog ongebruikelijk. In goede staat, slecht een kleine verwering in het spiegelglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts