dinsdag 18 augustus 2015

Mega grote klok

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. Plak de cijfers eenvoudig op de gewenste afstand op de muur en maak de klok daarmee zo groot als je zelf wil. Zoals huiskamers, keukens, recepties van bedrijven of andere grote ruimtes. Om deze geweldige klok te laten tikken is er slechts één enkele AA-batterij nodig.


Verder wordt de klok in een goede stevige verzenddoos verzonden! Grote chocolade klok gemaak van echte Belgische chocolade. Het is ook mogelijk de klok te versieren met extra kerst chocolade en een logo van uw.

Grote wandklokken zien er prachtig uit, maken de ruimte optisch groter en voorkomen dat jij ooit nog te laat van huis zal gaan. Een grote klok voor aan de muur heeft wat dat betreft veel meer te bieden dan een aanwinst voor jouw interieur. Wil je de wandklok groot uitvoeren? Je hebt de keuze uit verschillende mooie grote klokken.


Deze wooden clock heeft een elegant design met mooie afgeronde hoeken en past bij elke interieur. Plaats de eco-vriendelijke klok naast je bed en gebruik hem als wekker. Dit product heeft drie verschillende wekstanden en je kunt kiezen uit vier verschillende alarmgeluiden. Zo goed als nieuw Ophalen. Grote klok nieuwprijs kijk ook eens bij mijn andere advertenties.


Zoek je een klok voor de hal of woonkamer, kies dan voor een grote variant als opvallend element. Een klok voor in de keuken of slaapkamer? Dan is een digitale klok aan te raden. Er zijn ook klokken met een stil uurwerk, ideaal voor in de slaapkamer. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Een hele grote ijzeren wandklok met een opengewerkte body. De negentig centimeter grote wandklok valt extra op door de sierlijk gebogen krullen van ijzer welke de klok een landelijke en romantische uitstraling geeft. Of de inrichting van de woonkamer landelijk is of een andere woonstijl maakt voor dit model klok niet zo veel uit.


Hier ziet U een voorbeeld wat grote metalen klokken met het interieur kan doen.

Het zijn drie compleet verschillende klokken met een eigen karakter. Bijvoorbeeld de klok met een koperen rand waar de klinknagels goed te zien zijn. Vergelijkbare zoekopdrachten voor grote klok action. Info over grote klok action.


De grote klokken van Karlsson zijn met uiterste zorg geconstrueerd en voorzien van een precisie-uurwerk. Met deze klokken kunt u comfortabel klokkijken, want de Karlsson XXL klokken zijn door het grote formaat zeer duidelijk af te lezen. Ons assortiment Karlsson XXL klokken is bijzonder veelzijdig.


Een trend van het moment is een grote klok aan de wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts