vrijdag 28 augustus 2015

Overgordijnen taupe

Verduistergordijn Taupe Deze verduisterstof is zowel voor gordijnen als voor voering geschikt en heeft een lichtdichtheid van maar liefst , wat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Aangezien deze gordijnen al een verduisterende werking hebben hoeven deze in principe niet gevoerd te worden.


Overgordijn Boedapest Taupe. Let op: de kleuren en lichtdoorlatendheid kunnen afwijken van de weergave op uw scherm. Vraag daarom altijd eerst een kleurstaal aan. Bekijk onze meetinstructie video! Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld.


Koop en verkoop taupe gordijnen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Taupe (spreek uit als: ‘toop’) wordt ook wel ‘greige’ of ‘leverkleur’ genoemd en is één van de favorieten van de laatste jaren. Oorspronkelijk refereert de term naar de grijsachtige tot bruine tint van de vacht van een mol.


Overgordijnen taupe

Er zijn ondertussen talloze tinten Taupe. Het gordijn is tevens eenvoudig te reinigen, krimpvrij en kleurvast! Wij bieden ook bijpassende accessoires voor gordijnen in dezelfde kleuren als uw overgordijnen.


Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen. Gordijn Sanne Taupe kopen? Zo is het niet lastig precies de goede raambekleding te vinden, die bij jouw smaak en de stijl van je interieur past. Wat dacht je van overgordijnen in grijs, wit, groen of taupe ? Wil je een stoere zware stof voor het raam zoals overgordijnen van velours? Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen.


Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen , gordijnstoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat. Taupe is een pure kleur die zeer geschikt is om eindeloos te combineren met andere kleuren. Met linnen gordijnen in de kleur Taupe brengt u warmte en sfeer in uw interieur.


Taupe neutraliseert harde kleurcontrasten en is goed te combineren met natuurlijke tinten, pastels of juiste felle kleuren. Tot wel goedkoper dan in de winkel! De kleur taupe past perfect bij de landelijke interieurstijl, maar ook in eigentijdse woonlooks wordt deze kleur veelvuldig gekozen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar.


Kwantum, daar woon je beter van! U wilt niet dat iedereen ’s avonds bij u binnen kan kijken en daarom sluit u de overgordijnen zodra het donker wordt en u binnen het licht aandoet. Zelf vind ik taupe erg mooi om op een natuurlijke manier te combineren met wit, crème grijs en zwart.


Bij Praxis heb je enorm veel keus in kleuren en soorten stof. Voeg je liever kleur toe dan zijn roze en paars mijn favorieten bij taupe. Kant en klaar gordijnen koop je óók bij Leen Bakker. De mooiste kant en klare gordijnstoffen bekijk en bestel je gewoon online!


Overgordijnen taupe

Allerlei kleuren en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts