maandag 10 augustus 2015

Binnenkijken riviera maison inrichting

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Gezinus en Madeleen wonen er met z’n tweeën.


Hun prachtige huis is een rustpunt in hun drukke bestaan. Madeleens favoriete woonwinkel en interieurmerk is met stip op nr. Riviera Maison , of zoals ze zelf zegt: ‘ik ben er aan verslaafd’.

Allereerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Leonie (24) en woon samen met mijn vriend in een rijtjeswoning in Winschoten. We wonen er bijna een jaar. We zijn allebei werkzaam in de zorg. Wit, rotan- en zilveren accessoires hebben onze voorkeur. Delen en liken is kans op een cadeaupakket t. Kust Woonkamers Kusthuisje Cottage Stijl Huizen Strand Cottage Stijl Strandhuis Inrichting Droom.


Rivièra Maison bij Huisjekijken. Vooral de ruimte en het vele licht vallen op. De royale living met open keuken is modern en ruim ingericht, de serre een zonnige oase van rust.

Groot en smaakvol, met een gastvrij aura. Nick: “Waar de inrichting van onze vorige woonkamer een stuk klassieker was, hebben we nu gekozen voor modern, maar wel gezellig. Kleine appartementen van kleiner dan 40m stoere industriële loft woningen uit New York, klassieke herenhuizen met karakteristieke details, Scandinavische interieurs waar je instant verliefd op wordt, noem maar op. De binnenkijkers vinden plaats bij creatieve interieurprofessionals zoals interieurstylisten en architecten, maar ook bij.


Kies uit 5producten vanaf € 99. Op de bank liggen roze kussens van fluweel. Soortgelijke kussens zijn verkrijgbaar bij HM Home. Het marmeren schaakbord heeft schaakstukken in amberkleurig en ivoorkleurig marmer.


Manita en haar gezin namen vorig jaar juni hun intrek in een voormalige tandartsenpraktijk, schuin tegenover Tanja. Leuk toeval: ze delen dezelfde achternaam. En na het blikschade-incident kregen de dames weer op bijzondere wijze contact.


Eigenlijk wilden buurvrouwen Miranda van der Bijl en Jennie Keijzer allebei iets wat de ander heeft. Het is altijd een leuke uitdaging om samen met u een passend en warm thuis gevoel te creëren. Zo wilde Miranda een licht, landelijk Rivierá Maison interieur zoals Jennie dat in haar Zweedse huis heeft.


Maar Jennie wilde in eerste instantie net als Miranda een woonboerderij. Des te meer bewonderen ze elkaars huis en inrichting. De stijl van Simones interieur is lastig te omschrijven.


Je kan er niet echt een label op plakken.

Mooie spullen hoeven helemaal niet duur te zijn. Ik hou juist van budgetshoppen bij de Casa, Xenos of Kwantum. We zitten midden in de Vriendin Woonweken! We gaan daarom keer binnenkijken bij iemand die werkt voor een mooi woonmerk. Hoe hebben zij hun huis ingericht?


Deze keer drinken we koffie bij Henk (58) en Saskia (46) Teunissen. Binnenkijken bij Christa en Wim. Ontdek onze meubelen en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts