woensdag 26 augustus 2015

Bougies peugeot 207

Voor 20:besteld = Morgen al in huis! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Zoek eenvoudig met uw kenteken! De Goedkoopste zoeken op kenteken!


Peugeot 2tot goedkoper.

On te conseille de changer les bougies une par une car il est important de ne pas intervertir les bobines entre elles. Bougies PEUGEOT 2(WA_, WC_) 1. Attention, les bobines sont fragiles. Il est important de les manipuler avec soin. Dit komt omdat de bougie dan geen goede vonk meer afgeeft, met als gevolg dat er geen juiste verbranding in de motor ontstaat. Moeten er onderdelen vervangen worden?


Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Bij deze auto zit de bobine boven op de bougies , geen bougie kabels dus! De bobine zit achter het kleppendeksel bevestigd met mbouten. Bestel 2Accu goedkoop online.


Vergelijk en bespaar met onze lage prijzen! In onze webwinkel Onderdelenshop24. Of twijfelt u of het wel het juiste onderdeel is? Plaats gratis een aanvraag.


De bougies zitten onder aan die veren, nadat de oude bougies , inclusief de veren, er uit zijn, moet je de veren overzetten op de nieuwe bougies en de moertjes voldoende vast zetten, zodat ze niet losrammelen onder het rijden. Voor een bougiesleutel zou je eens navraag kunnen doen bij de betere automaterialenzaak. Om de verbranding in de cilinder tot stand te brengen hebben we een vonk van de bougie nodig. Op het moment dat in de cilinder het benzine lucht mengsel word samengeperst is voor de ontbranding de vonk van de bougie nodig.


HDI - Changement nettoyage vanne EGR - Duration: 27:32. De serieproductie van dit automodel ging in datzelfde jaar van start. Heb je destijds gelezen wat die sterretjes betekenen? Overigens zie ik dat de 2je ook afgeraden is door verlichtingin het betreffende kooptopic. Op zoek naar een bougie voor uw auto?


Na een aantal kilometers dienen bougies vervangen te worden.

Het grootste assortiment van Europa gewoon vanuit uw luie stoel! Vervuiling en breuk zijn de meest voorkomende problemen. Loopt bij mij van naar en dan weer verder. Ik heb hierna alle pen bobines en bougies vervangen.


Dit heeft helaas niet geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts