dinsdag 18 augustus 2015

Auto nekkussen

Divers aanbod Neksteun Kussens bij Lusanna. Beste prijs en service garantie. Groot aanbod kussens van o. Latex, Nasa traagschuim en Kapok. Matraswiggen, Koudschuim en meer!


Plaids, Kussenslopen en veel meer.

In veel verschillende maten. Gratis verzending en 24u levering! Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Welkom op onze website, heeft u ook last van een harde hoofdsteun in uw auto ? Nekkussens koop je eenvoudig online bij bol. Met een Lederen hoofdsteun kussen zal u daar geen last meer van hebben.


Het is handig om met een extra kussentje te hebben voor als je langdurig gaat reizen. Auto specialist van de uitrusting en het onderhoud van de auto , is ook bezorgd om het comfort van de passagiers, en biedt hun zijn selectie comfortaccessoires aan: we kiezen voor nekkussens, kussens, gordelbeschermers of plaids die de perfecte set voor de reiziger in de auto vormen.

Nekpijn voorkomen tijdens het autorijden? Dit nekkussen biedt ondersteuning aan je hoofd en nek zodat je je lange autorit comfortabel beleeft. Bescherm je nek door dit kussen op de hoofdsteun te plaatsen en voorkom pijn tijdens of na het rijden van de auto. Hierdoor zal je ontspannen kunnen genieten van je autoreis. Betaal gemakkelijk met Afterpay of kom langs in een van onze winkels.


Een nekkussen voor de auto vult de ruimte achter het hoofd. Dat wil zeggen, de ruimte tussen de nek of het hoofd en de hoofdsteun van de auto. Dit type autokussen biedt een aangenaam stevige steun voor de nek, wanneer je tijdens het autorijden met je nek wat naar achteren wilt leunen.


Vind nekkussen in Auto diversen op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Wij gebruiken het kindernekkussen voornamelijk in de auto al zit onze dochter er soms ook gewoon thuis op de bank tv mee te kijken omdat ze het volgens haar zo lekker zit. Het kussentje heeft vrolijke kleuren en heeft veel weg van een knuffel. De vulling is lekker zacht en zit warm om je nek.


Voordelige neksteun kussens bij Lusanna. Met winkels in Nederland is Bever altijd dichtbij! Opzoek naar een nekkussen auto ?

Prijs vergelijking Samengestelde top lijst Reviews en informatie. Voorkom nekpijn met ons auto nekkussen , speciaal ontwikkeld voor de lange autoritten. Door de uitstekende vorm en kwaliteit word er meer rust gegeven aan je nek waardoor je focus ten alle tijden op de weg is. Het kussen is te gebruiken als bijvoorbeeld nekkussen (u en i vorm) , slaapkussen, lendenkussen en voetenkussen.


Het nekkussen is ideaal om mee te nemen op reis. Rugkussen, plaid van fleece, nekkussen , reiskussen. Plaid fleece, nekkussen , reiskussen - Auto It appears that your browser has JavaScript disabled.


Het ergonomische gevormde nekkussen is vervaardigd uit 1 visco-elastisch traagschuim dat zorgt voor een vermindering van de druk en betere ontspanning van de nek en spieren. In voorraad Op werkdagen voor 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts