donderdag 13 augustus 2015

Histor zijdeglans aanbieding

Histor zijdeglans aanbieding

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Voordeel van acrylverf is dat deze snel droogt, geurarm is en minder milieubelastend en dus ideaal voor binnen. Wil je de verf ook buiten gebruiken? Kies dan voor extra dekkende alkydverf.


De verf is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. Geef je kozijnen, deuren en meubels een subtiel glanzend effect met de zijdeglans houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking.


Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk. De verf dekt extra goed en heeft een goede hechting op de ondergrond. Het aanbrengen van de verf is heel gemakkelijk.


Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de kozijnen, binnendeuren of andere houten oppervlakken. De grote oppervlaktes heb ik met een fijne roller gedaan, dit werd mooi egaal. De Perfect Finish lak is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden.


Hoogwaardige zijdeglans lak voor binnen en buiten. De lak dekt goed en is kras- en slijtvast. Bestel nu bij onze webshops! Creƫer de sfeer die jij wenst en word opnieuw verliefd op je woning.


Nederland waar je zorgeloos. Voor binnen adviseren we zoveel mogelijk om voor een watergedragen lak te kiezen, omdat deze neit vergeeld en nauwelijks ruikt heeft u niet meer zoveel last in huis van al het geklus. Voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Wat voor soort lak je ook maar zoekt, in ons assortiment is het allemaal te vinden.


Of het nu gaat om zijdeglans , hoogglans of matte lak. Zijdeglans , Hoogglans of Matte lak. Luchtdrogende lakverf voor binnen, op basis van een watergedragen polyurethan-alkydemulsie.


Histor zijdeglans aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk muurverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende muurverf aanbiedingen of een muurverf aanbieding op een bepaalde muurverfsoort of merk. Elke muurverf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Histor lak is een lak zijdeglans geschikt voor binnen en buiten. Deze lak is op terpentine basis en is goed te gebruiken voor het lakken van hout en of ondergronden die met een primer of lak zijn voorbehandeld. Histor perfect finish lak is goed dekkend en heeft een droogtijd van ongeveer uur. Overschilderen is mogelijk naar ongeveer uur.


De beste Histor aanbiedingen deze week op een rij. Vergelijk eenvoudig alle actuele Histor acties en vind de goedkoopste Histor aanbieding. Pak de hoogste korting met. Met de lakken van Histor weet je zeker dat de lak een grote tijd goed zal blijven zitten.


De kleurenreeksen van Histor zijn erg uitgebreid. Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. COLOR COLLECTION ACRYL ZIJDEGLANS histor the color collection acryl zijdeglans is een kras- en slijtvaste, sneldrogende, minder milieubelastende en geurarme lakverf op basis van watergedragen urethan-acrylaathars voor binnen. Check de voorraad of bestel direct.


Dit kan gelukkig bij Praxis! Elke verf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze verf aanbiedingen en pak je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts