donderdag 20 augustus 2015

Panoramische binnenspiegel

Goedkope Binnenspiegel online. Voor 20:besteld = Morgen al in huis! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Nieuwe Binnenspiegel voor uw auto nodig?


Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.

Je hebt een overzicht over alle rijstroken achter je en ook je dode hoek verdwijnt. De binnenspiegel is eenvoudig over je originele binnenspiegel te monteren. Nu bij De Wit Schijndel verkrijgbaar. Deze gecurvde spiegel is schittervrij en zorgt voor veiligheid en vertrouwen tijdens het autorijden. Eenvoudig te installeren zonder gereedschap op de bestaande achteruitkijkspiegel door middel van twee klemmen.


Tot mijn verbazing kon die spiegel voor die testrit niet op de originele Seat spiegel worden gemonteerd. De spiegel laat zich heel gemakkelijk aan de bestaande binnenspiegel vastklemmen. Door de kromming kan een kruispunt van op verschillende plaatsen worden gecontroleerd (in richtingen).

Je klemt deze binnenspiegel eenvoudig op je originele binnenspiegel met behulp van de elastieken aan de achterkant. Specificaties: Kleur: zwart Ma. Je nieuwe autospiegels monteren op je auto? Panoramische Binnenspiegel (1) Kies je subcategorie.


Voor een nieuwe autospiegel en montage ervan, én voor uitstekend advies en service moet je naar Halfords toe! Bestel eenvoudig in de BS-webshop! De panorama achteruitkijkspiegel is universeel en makkelijk op de bestaande achteruitkijkspiegel te klemmen. In voorraad Op werkdagen voor 14. De panoramische binnenspiegel vervangt de huidige binnenspiegel en geeft zicht op wat er achter, maar ook rechts en links van jou rijdt.


Met zuignap te bevestigen. Welke spiegel(s) voor jou de juiste oplossing zijn, dat bepaalt het CBR. Voor het juiste advies of begeleiding van de CBR-procedure kun je contact opnemen met een van onze vakkundige adviseurs. Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand. Aluminium brackets voor panoramische binnenspiegel.


Verkrijgbaar in diameters 45mm () en 51mm (). Set bestaat uit brackets. Maximaal zicht - maximale zekerheid.

Deze superbrede panorama binnenspiegel biedt 1 meer zicht. Neem in dat geval contact met ons op, veel van onze onderdelen moeten nog worden gedemonteerd en staan daarom nog niet online. Onderdeel niet kunnen vinden? Alle Motoronderdelen voor uw auto.


Deze laatste geeft niet alleen zicht naar achteren maar ook zicht op wat links en rechts van u rijdt. Extra binnenspiegel voor goed zicht op het verkeer. Elektrisch bediende buitenspiegel(s) 43.


Aangepaste bestuurdersstoel. Bestuurdersstoel op een goede kijkhoogte en op normale afstand van het stuurwiel en de pedalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts