donderdag 27 augustus 2015

Streeploos

STREEPLOOS is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol dat zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. STREEPLOOS reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Bestel de doekjes van Streeploos Poetsen vandaag! Ik ben er zelf niet zo kapot van.


Ik gebruik altijd het middel van Leifheit en dat bevalt mij echt het allerbeste. Je gebruikt maar heel erg weinig en de ramen zijn streeploos schoon.

Ik vind een ui stinken en de drap die je dan moet verwijderen uit de emmer vind ik echt niks. Dus ik houd het bij mijn Leifheit middel. Ramen lappen is nou zo’n typisch huishoudelijk klusje waar niet iedereen elke week zin in heeft. Dat doen we volgende week wel.


Het is namelijk vaak een behoorlijk gedoe om een streeploos resultaat te krijgen. Universele schoonmaakdoek voor alle gladde harde oppervlakken. Natmaken, uitwringen en oppervlak reinigen ZONDER nawrijven of.


Met dit hulpmiddel krijg je altijd een streeploos resultaat!

Neem niet teveel saus op je roller en verdeel de saus goed. Deel het plafond als het ware in denkbeeldige vierkante meters. Begin eerst in de hoeken van het plafond en ga vanuit die hoeken horizontaal en verticaal rollen. Aan het eind sluit je de laag weer af met.


Dit voorkomt een streeploos resultaat bij het ramen zemen. Giet een beetje glansspoelmiddel in de emmer voor nog schonere ramen. Hoe vaak je je ramen moet zemen is helemaal afhankelijk wat jij zelf prettig vindt. Zit je ongemakkelijk als je weet dat de ramen vies zijn, pak dan snel de emmer en trekker uit de kast.


Ramen wassen buitenzijde zoals professionals dat doen voor een streeploos resultaat. Heb jij ooit een glazenwasser aan het werk gezien met een spons en een raamtrekker uit een winkel met huishoudelijke artikelen? Die kans is bijzonder klein, tenminste als het een professionele glazenwasser is. Je ramen worden snel en streeploos schoon (en blijven dit ook langer) als je bij je warme water een scheutje autoshampoo MET WAX doet. De wax zorgt namelijk voor een onzichtbaar laagje op je ramen dus alle regen en vuil loopt er zo weer vanaf.


Laminaat krijg je streeploos schoon door je vloer schoon te maken met afwasmiddel, opgelost in water. Delen Krassen op uw laminaat. Ik vul een emmer meestal half vol met lauw warm water.


Ik voeg er max twee eetlepels schoonmaakmiddel aan toe.

In principe kun je hier al mee werken. Om het helemaal een goed sopje te maken voeg ik er meestal ook het volgende aan toe: een paar druppels afwasmiddel, een scheut ammonia en een ui als je het helemaal streeploos wilt hebben! M ijn moeder was laatst aan het klagen: “ik kan bij jou nooit goed schoonmaken want jij hebt geen glassex.


Zelf hebben wij dit nog niet geprobeerd. Maar het schijnt dat je vloer streeploos schoon wordt als je een scheutje glassex toevoegt aan het warm water. Gebruik dit niet op een houten vloer. Maar zonder glassex kun je de kans op strepen ook verminderen op een andere manier. In andere gevallen zeem je je ramen streeploos schoon met jouw favoriete mengsel (zie boven).


De kant en klare reiniger voor in huis of op kantoor. Deze vergen iets meer aandacht doordat deze behoorlijk vies kunnen zijn. Maak daarna eerst de kozijnen schoon met water en droog ze met een oude theedoek. Hoe kan ik mijn ramen goed en streeploos schoon krijgen?


Eerst moet je het kozijn grondig schoonvegen voordat je begint met het schoonmaken de ruit. Maak vervolgens een raamwisser goed nat en schrob extra grondig op de plaatsen waar het raam erg vuil is. Beweeg de trekspons in een continue beweging.


Wil je de ramen écht streeploos schoon krijgen, wrijf dan de ramen na met een prop kranten. Voeg een ui in vier delen toe aan het water. Dat helpt om strepen te vermijden.


Een dessertlepel soda per 5l water helpt ook. Week de zeem een nachtje in karnemelk, en hij wordt weer zo goed als nieuw. Haal de strepen weg met krantenpapier. Maak een compacte prop en boen de strepen weg.


Maak de kozijnen tot slot schoon en stofvrij met een vochtige microvezeldoek en klaar ben je! Stap 5: kozijnen schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts