woensdag 26 augustus 2015

Behang pastelkleuren

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.


Ga dan voor landelijk behang zoals behang met bomen, behang met vogels, of ander natuur behang.

Vintage stijl: voor een old school knipoog in je interieur, ga je voor retro behang of barok behang. Behang met bijzondere materialen. Een palet met frisse, zoete pastelkleuren. De kleuren in het palet doen denken aan snoepgoed. Deze pastelkleuren zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld de kinderkamer, woonkamer en keuken.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven.

Ga je voor een trendy pastelkleur ? Wil je behang met een leuke print? Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang , kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediƫnten om jouw huis tot een thuis te maken. Rollen van meter en breedte van centimeter. Bij een bestelling van rol behang wordt een kleine order toeslag van 2euro berekend. Met dit behang met bloemen en vogels in pastelkleuren creƫer je een warme en knusse sfeer in huis.


Het behang past perfect bij een brocante, romantische stijl die een fijn nostalgisch gevoel oproept en je eindeloos laat wegdromen naar mooie momenten uit het verleden. Bestel eenvoudig uw eigen fotobehang. Kies een vakantiefoto, scan een tekening of ontwerp uw eigen print op de computer.


Een originele afbeelding speciaal voor elke. Een gezellig patroon als behang in de babykamer?

Fotobehang Girafjes in pastelkleuren. Verkrijgbaar in zelfklevend en vliesbehang. Altijd met gratis, digitale drukproef! Hoeveel rollen behang met theekopjes heb je nodig? Tegenwoordig heb je ook behangsoorten die van bijzondere materialen zijn gemaakt zoals bamboe behang en kurk.


Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. Enorme collectie behang met honderden verschillende kleuren en prints. Pastelkleuren werken als wanddecoratie bestellen. Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie. Libel in pastelkleuren van Judith Borremans Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.


We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het. De vrolijk stemmende ontwerpen in zachte pastelkleuren van de moderne behangcollectie Fleuri Pastel brengen.


Een grote collectie behang en fotobehang vind je bij wall-art. In een interieur wordt voor een groot deel de sfeer bepaalt door het behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts