woensdag 19 augustus 2015

Borden set vierkant

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Serviessets koop je eenvoudig online bij bol. De vierkante vorm is modieus en hedendaags.


Uw tafel zal ongetwijfeld prachtig zijn! Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden , schalen en diepe borden.

Uw gerechten zullen er nog beter uitzien als u ze opdient. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. De kaarsen zijn gemaakt van was en werken per stuk op AA-batterijen, met 6-uurs timer. Borden koop je eenvoudig online bij bol. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Ook kan je kiezen tussen ronde en vierkante borden. Dat is weer eens wat anders!

Bestel jouw serviesset online. Bij Xenos hebben we veel serviessets die alleen online verkrijgbaar zijn. Shop dus gemakkelijk online en jouw nieuwe serviesset wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd! Bekijk de categorie servies op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Zoals hierboven gezegt stellen wij de sets zelf samen, mocht je hier een kleine aanpassing in willen heben schroom dan niet om dit aan ons te vragen. Veel van het servies is ook los te koop op onze andere website B orden Zo zo kun je de serviesset bijvoorbeeld aanvullen met de gewenste stukken. Cookinglife biedt een ruime keuze in vierkant servies.


Het vierkante servies ‘Avantgarde’ dankt haar succes aan haar strakke vormgeving in combinatie met een warme tint. Serie ‘Winston’ onderscheidt zichzelf van al het andere vierkante servies met haar vriendelijk afgeronde hoeken. Complete borden set , vierkant delig servies.


Hele mooie complete set vierkante borden. De set ziet eruit als nieuw. Erg mooi om ie tafel mee te dekken.


BIO Bord suikerriet vierkant 260x260x20mm JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Ook kun je servies krijgen met verschillende patronen en versieringen.

Vierkante borden Een mooi bord is een sieraard op de tafel in uw horeca bedrijf. Daarnaast hoeven borden niet meer rond te zijn en kun je ook vierkant servies of zelfs creatievere vormen vinden. Deze laatste zijn vaak een speciaal design, en dus ook een stukje prijziger.


In de meeste gevallen zijn de borden als complete set verkrijgbaar, maar ook los te koop. Ga je voor stijlvol of praktisch? Ons assortiment is mega uitgebreid.


Je kunt er voor kiezen om je bestelling zorgvuldig bij je thuis te laten bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts