maandag 10 augustus 2015

Gootsteenplug met overloop

Gootsteenplug met overloop

Bestel Direct Online op beslist. Deze gootsteenplug gebruik je voor een afvoer in de keuken met een rvs gootsteen. De korfplug is eenvoudig aan te sluiten op een universeel sifon met een doorsnede van millimeter. De Viega gootsteenplug met overloop korfplug 90mm is onderdeel van het GAMMA assortiment voor klussen rondom het sanitair en de centrale verwarming in huis.


Gootsteenplug met overloop

Het is afhankelijk van de wastafel die je kiest of je een overloop (waste) hebt of niet. Gootsteenplug met of zonder overloop. Voor beide typen hebben we gootsteenpluggen beschikbaar. De pluggen met overloop zitten iets complexer in elkaar door de extra veiligheid die ze hebben ingebouwd. Deskundig advies en snelle levering.


Bevestig de afvoerplug in de gootsteen door onderaan de plug een sifon te bevestigen. Slechts handeling kosten Meer dan jaar. Wastafel VM Isifix Isicentro 51x44cm Porselein Inbouw Wit Met Overloop De Isicentro wastafel is uitgerust met een overloop en kraangat. De overloop zorgt ervoor dat teveel water toch de kans krijgt om weg te lopen in het geval dat er verstopping plaatsvindt. Deze Sanivesk afvoerplug kan worden gebruikt in keukengootstenen en spoelbakken die geen ingebouwde overloop hebben.


Het materiaal van deze set is kunststof en de kleur is wit. De set wordt geleverd incl. Wanneer het waterniveau boven de overloop komt gaat het water via de overloop de afvoer in. De standaard wastafel is dan aan de achterzijde dubbelwandig, waardoor het water van de overloop via de overloop in de afvoer in verdwijnt. Viega gootsteenplug met overloop korfplug mm.


Overloop afvoer set Alape gootsteen. Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Nieuw complete overloop set. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Culinorm Korfplug met overloop - inch. Korfplug met overloop , geschikt voor meerdere wastafels. Indien producten niet volgens bovenstaande voorwaarden geretourneerd zijn behouden wij ons het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen.


Deze kosten zullen verrekend worden met het te crediteren bedrag. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Witte Afvoerplug voor Opzetwastafel met Overloop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts