woensdag 5 augustus 2015

Mp stuc

Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Je kunt MP gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds binnen. Zelfs in keukens en badkamers in woningen.


Deze gipspleister is ideaal voor het stukadoren van stucplaten en Stucanet. Knauf MP heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd. En is geschikt voor laagdiktes vanaf mm. Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt om te stucen? Stuc je juist professioneel en wil je ons materiaal eerst een keertje zien en beoordelen?


Kom dan gewoon een keer langs in de winkel. Wij beantwoorden je vragen, geven je tips en laten je de beste producten graag zien. De pleister is door zijn toeslagstoffen geschikt voor grotere laagdiktes. Alle steenachtige wanden en plafonds binnenshuis zijn geschikt om de pleister op aan te brengen, inclusief keukens en badkamers in woningen. Bepleister je muren en plafonds met deze MPspuitgips van Knauf voor een egaal en duurzaam eindresultaat met slechts één laag.


Met MP krijg je een mooi glad eindresultaat door de fijne vulstoffen en is geschikt voor laagdiktes vanaf 10mm. Knauf heeft een aantal gipsgebonden producten voor speciale doeleinden. Met de speciaal ontwikkelde gipsgebonden voegenvuller.


Want mensen voelen zich het. Leer stucen met Vitalie Interbouw! De totale verwerkingstijd van het pleistergips vanaf het strooien is ongeveer uur. MP pleistergips heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd. Vul een kuip met schoon water.


Op de verpakking staat hoeveel water je nodig hebt. Strooi de gips rustig in het water en wacht minuten. Stukadoren en glad stucwerk voor extra grote oppervlaktes Ideaal voor machinale verwerking Verwerkingstijd circa 1minuten Laagdikte vanaf mm Opbrengst per. Mijn badkamer is net gestuct, maar de stucadoors hebben mpvan knauf gebruikt. Kan ik hier zonder probleem op tegelen of moet ik de wanden behandelen?


Gedroogd materiaal met een droge doek weg wrijven en naspoelen met schoon water. Voor de verwerking adviseren wij een PFT gipsspuitmachine. Binnenpleister voor machinale verwerking in één laag. Niet geschikt voor vochtige bedrijfsruimtes.


Mp stuc

Tevens geschikt voor pleisterdragers, zoals stucplaten en stucanet. Is het vocht al binnen circa minuten verdwenen dan spreken we over een sterk zuigende ondergrond. Deze ondergrond behandel ja voor met Diepgrond zonder oplosmiddel of Stuc -primer die ervoor zorgen dat de ondergrond minder vocht op kan nemen en de gips niet te snel droogt.


Je stuk blijft waarschijnlijk niet goed zitten. Met stucwerk zorgt u voor een mooi afgewerkte muur. Dat begint met een goede voorbereiding en het juiste materiaal. Kleine beschadigingen, kieren of ruimtes tussen verschillend plaatmateriaal kun je eenvoudig opvullen en glad maken met gipsplaatvuller en stuc.


Mp stuc

Sierpleister: korrelpleister en spuitpleister. Een grove structuur op de muur realiseer je met korrelpleister en met spuitpleister heb je de klus zo geklaard. Met dit middel kan je sterk of onregelmatig zuigen steenachtige ondergronden voorbehandelen (zoals cellenbeton of metselwerk). Knauf Stuc -Primer vermindert de zuiging van de ondergrond en de aan te brengen gipspleister. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?


Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Hierin lees je alles over nieuwe producten, trends, trainingen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts