donderdag 1 juni 2017

Baby zoo wekker

Wekkers van alle merken op beslist. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Specialistisch advies nodig? Kies uit 1producten vanaf € 100.


Ik raad iedereen af deze slaaptrainer te kopen. Ziet er leuk uit, maar bij ons deed het display het al op dag niet meer. Een paar keer werkte het om de batterijen er opnieuw in te doen, maar op dag was het display helemaal kapot. Schroef de onderkant van de slaaptrainer open en plaats drie AA Alkaline batterijen 2. Op de achterkant zie je verschillende knopjes. Op de vooraf ingestelde tijd wordt je kleintje dan door aangename junglegeluiden gewekt.


Bijzonder handig is ook het nachtlampje: gaat je kleintje niet graag in het donker naar be dan laat je het nachtlampje nog wat branden. Na een tijdje gaat dit vanzelf uit. Met het slaapklokje van BabyZoo zorgt u ervoor dat uw kindje langer in bed blijft. Normaal gesproken zijn peuters en kleuters al erg vroeg wakker, maar door het innovatieve design van het slaapklok kunt u langer in bed blijven. Het klokje is makkelijk in gebruik.


Met de BabyZoo Slaaptrainer Momo Groen train je spelenderwijs de slaaptijden van je kind. De slaapwekker heeft de vorm van een aap. Deze sluit zijn ogen tegelijkertijd met je kleine. Stel de wektijd en het volume handmatig in.


Als je wilt dat je kind doorslaapt, zet je het volume helemaal uit. Gebruik de kinderwekker ook als nachtlampje. Bij het slapen gaan vertel je je kindje dat aapje Momo gaat slapen. Pas als aapje Momo weer haar ogen opent mag je uit bed. Het is een superleuke kinderwekker.


Baby zoo wekker

Bij kleinere kinderen zet je dit. Bestel simpel en snel jouw wekkers online. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Super wekkertje , zoonlief had reeds zo'n groene. Nu mijn dochter wat ouder is, kan ook zij gebruik maken van deze wekker , dan nog in het roze ! Babyzoo kinderwekker slaaptrainer wekker.


Wat nog fijn zou zijn is als er een weekendstand op zou zitten. In het weekend mag ze van mij wel iets langer in bed blijven liggen, maar om nu elke keer de wekker aan te passen is ook weer zo’n werk. Maar ach dat is een detail. Resultaten van zoekmachines!


Ik verkoop dit omdat mijn dochter zelf klok kan kijken dus prima weet wanneer ze uit bed kan komen. BabyZoo Kinderwekker Onze dochter is heel nieuwsgierig naar de klok. Als ze naar bed moet vraagt ze wanneer ze naar bed moet en wil dat dan op de klok zien.


Nu hebben wij voor haar, haar eigen wekker gekocht! Momo, hier bekend als het apenlampje, officieel de babyzoo sleeptrainer is een soort wekker met een aapje waarvan de oogjes opengaan als de tijd is aangebroken dat het kindje uit bed mag. Je vertelt het kind dat het pas mag roepen of huilen als Momo wakker is en zijn oogjes open heeft.


Baby zoo wekker

Hoe werkt het in de praktijk? Dit onderwerp bevat reacties, heeft stemmen, en is het laatst gewijzigd door ANONYMOUS_USERNAME jaren geleden. Alle wekkers vind je op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts