donderdag 8 juni 2017

Flexa zijdeglans

Flexa zijdeglans

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 300.


De watergedragen lak voor binnen is zijdeglans en dekt optimaal. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, fluweel mooi. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen. Op basis van polyurethaan dispersie. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnen.


Deze zijdeglanzende verf is extra dekkend en zeer bestendig tegen slijtage. De terpentinegedragen lak is toepasbaar op hout en i. De lak heeft een extra dekkracht en vergeeld nauwelijks. Strak in de lak zijdeglans kunnen we ook in alle mengkleuren leveren.


Met een perfect en blijvend eindresultaat in een vertrouwde kwaliteit. Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen. Ook is de lak geurarm en vergeelt niet.


Vul dan ons contactformulier in of kom langs in onze verfwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt.


Vandaag bestel morgen in huis. Deze goed dekkende, hoogwaardige, duurzame lak is op basis van hybride alkydhars. Het is makkelijk in gebruik, omdat je geen grondverf nodig hebt.


De verf is makkelijk verwerkbaar en toepasbaar op hout, metaal en harde PVC. Je kunt meteen aan de slag. Flexa Zijdeglans prijzen vergelijken. Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd.


Vergeling treedt namelijk op wanneer er weinig UV-licht bij de verf komt. Maar door de eigenschappen van deze verf gebeurd dat amper. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Muurverf koop je eenvoudig online bij bol.


Een zijdeglanzende, kras- en stootvaste, watergedragen aflak voor binnen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze is op basis van polyurethaan dispersie. Tijdens het schilderen merk je direct de uitstekende dekking en eenvoudige verwerking.


Door onze speciale (acryl) kwasten, rollers te gebruiken, krijgt u een perfect resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts