dinsdag 20 juni 2017

Glasplaat ophangen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Klemdragers speciaal voor het ophangen van glasplaten.

Onze stijlvolle klemdragers zorgen ervoor dat de glasplaat stevig wordt bevestigd en mooi in het zicht blijft. De klemdragers zijn ideaal voor glazen platen maar ook goed te gebruiken voor het ophangen van diverse houten platen en kunststof platen. De ophang set bestaat uit zelfklevende haak en zelfklevende afstandhouders. De zelfklevende haak plakt u met gemak op de plaat. In combinatie met perlon koorden en een ophangrail (apart verkrijgbaar) is het een zeer veilig en onzichtbaar systeem voor uw huis of kantoor.


Het product is geschikt om meerdere platen onder elkaar op te hangen. Ons systeem voor een plexiglas foto ophangen voor kleine afbeeldingen heet Ghost. De naam staat voor een vierdelig ophangsysteem dat op de achterkant van het plexiglas wordt geplakt.


Na het ophangen is de houder niet meer zichtbaar.

Op deze manier ontstaat de indruk dat de afbeelding op plexiglas aan de muur zweeft. Heeft iemand ervaring met het ophangen van een groot glasplaat ? Kleeft aan gladde opppervlaktes. Deze moet u uiteraard goed schoonmaken en ontvetten en u plakt de hanger aan de gereinigde oppervlakte. Ideaal om spiegels, glasplaten , dibond of aluminium op te hangen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten.


Plankdragers voor glasplaten. Een glasplaat wil je zo plaatsen dat je nog zo veel mogelijk van je glasplaat ziet en geen lelijke ophangbeugels hebt. Speciaal voor het plaatsen van glasplaten koop je op ProBeslag klemdragers waarmee je de glasplaat netjes afgewerkt kunt ophangen.


De dragers hebben een klemfunctie en beschadigen de glasplaat niet. De spiegelklemmen zijn geschikt voor de kleine tot middelgrote spiegels. De grote spiegels ophangen kan het beste met een blind spiegel ophangsysteem of plakken met spiegellijm.


Een kleine spiegel met spiegeltape ophangen is eventueel ook mogelijk. Echter is ons advies altijd om spiegeltape i. Je foto op plexiglas krijgt het mooiste resultaat als je deze ophangt met een plexiglas ophangsysteem. Een ophangsysteem dient om iets mee op te hangen. Dat kan een schilderij zijn, een fotolijst, tekening of poster.


Hoe kunt u deze wanddecoratie het beste ophangen en wat zijn de mogelijkheden? Kiest u voor een ophangsysteem met rail of juist niet?

Hoe flexibel wilt u zijn in het ophangen ? Voor het ophangen van foto- en plaatmateriaal. Door een combinatie te maken uit de verschillende formaten kunt u panelen ophangen met een dikte van tot 16mm. Te bevestigen met spijkertjes tot 3mm. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Lees hier tips over glazen keukenachterwanden. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een glazen spatwand? Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Schuif onder- en bovenkant van de poster in de strips en klaar is kees: je kan de poster ophangen. Heeft jouw poster een speciaal formaat, dan zijn de posterstrips bovendien makkelijk in te korten. Je kunt dus elke poster ophangen met dit posterophangsysteem. Fotolijsten of schilderijen ophangen zonder spijkers? In ons assortiment hebben we producten speciaal voor behang en pleisterwerk die in hoogte kunnen worden versteld en weer verwijderd.


Wanneer het om ophangen gaat, bieden wij makkelijk te gebruiken oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken. Dus wat ga jij vandaag ophangen ? Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts