donderdag 29 juni 2017

Niet kopen aan de deur sticker

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Stickers , van autostickers tot stickers op rol. Bestel nú voordelig online! Zoek naar sticker kopen op de nieuwe KensaQ. Met de aanschaf van onze sticker krijgt u niet alleen rust aan de voordeur, maar steunt u ons om dit mogelijk te maken.


Op deze website vindt u informatie over de originele Niet - Aan - De - Deur Sticker (ook wel Bel Niet Aan Sticker genoemd), tegen ongewenste colportage (en eventueel collectes) aan de deur. Verkopers en Geloofsovertuigers wordt echter vriendelijk verzocht niet aan te bellen, aangezien dit niet op prijs wordt gesteld. Men wil niets kopen aan de deur en men behoeft geen informatie over een bepaald geloof. Met deze sticker geef je duidelijk aan de je absoluut niet zit te wachten op een verkoper of johova getuige en dat je ook geen zin hebt in de zoveelste collectant.


Met duidelijke rode letters valt deze colportage sticker meteen op. Een andere variant op de geen verkopers aan de deur of geen colportage. Deze sticker geeft aan dat je ook niet van energie adviezen gediend bent aan de deur.


Niet kopen aan de deur sticker

Let op: er wordt maximaal sticker extra meegeleverd van elk formaat. Wij kopen niet aan de deur sticker. Wie kent wij kopen niet aan de deur ? Krijg wel een bevestigingsmail dat het binnen werkdagen zou komen.


Omdat het zolang duurt, heb ik al meerdere malen via de site met mijn referentienummer nagevraagd waar de sticker. De Sticker is 4x8cm, van vinyl (kan dus tegen de regen), en past perfect op een normale deurstijl vlak boven of onder de bel. Prijzen “ Niet - Aan - De - Deur ”- of Geen Reclamedrukwerk Sticker. In principe is de prijs van een losse sticker €. Om het echter aantrekkelijk te maken meerdere stickers (bijv. voor de buren) te bestellen hebben we besloten om bij meerdere afname direct al korting te geven. Hieronder vindt u de prijzen.


Niet kopen aan de deur sticker

In bijna alle gevallen zit je niet op deze manier van verkoop aan je deur te wachten. Het is één van de grootste ergernissen van velen. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Alle kastdeuren vind je op beslist. Het internet staat vol met klachten over verkoop aan de deur.


In sommige wijken geven mensen aan soms drie keer per week benaderd te worden door colporteurs. Daarom vindt u hier een overzicht van alle ‘ aan de deur wordt niet gekocht stickers ’. Zo krijgt u eindelijk rust en bepaalt zelf weer wie er wel en niet bij u thuis aanbellen. De meeste mensen die geen verkopers of religieuze mensen willen ontvangen aan de deur , plakken een standaard ‘nee-nee’ sticker op de brievenbus. Wilt u die ongewenste gasten op een creatieve manier buiten de deur houden?


Dan koopt u deur -raamsticker ‘ik wil niets kopen ’. Bel- Niet - Aan sticker ( Niet - Aan - De - Deur sticker ) bestellen. Bij het bestellen van de “ Niet - Aan - De - Deur ”- stickers via internet kun je aangeven hoeveel je er van ieder exemplaar wilt hebben. De prijs begint bij €per sticker en daalt tot €naarmate je er meer bestelt. Grappige geen verkopers, geloofsovertuigers of energie adviezen aan de deur sticker.


Dit formaat sticker past uitstekend onder of boven de deurbel op de deurpost. Voor een goede montage gebruik je het beste een 3M ontvettingsdoekje. Geen verkoop aan de deur stickers bestellen.


Het komt tegenwoordig steeds meer voor dat verkopers, geloofsovertuigers of collectanten ongevraagd aanbellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts