vrijdag 30 juni 2017

Porseleinen soeplepel

Porseleinen soeplepel

Handige soeplepels van VEGA groothandel! Bestel nu online, snel geleverd. Op zoek naar horeca porselein? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Mooi horeca kwaliteit bestek.


Porseleinen soeplepel

Van simpel tot elegant design! Van RVS, hout of plastic een pollepelis altijd te gebruiken in de keuken. Een pollepel is ook een leuk om te kopen als cadeau. Laat de saus en soep maar pruttelen op het vuur en serveer het gerecht met een houten of RVS soeplepel.


Naast de spatel, het broodmes kan de soeplepel niet ontbreken in de keuken. Bedenk van tevoren waar je de lepel voor gaat gebruiken en of deze vaatwasserbestendig moet zijn. Ook kun je kiezen uit diverse materialen, zoals kunststof, hout en rvs. Hout en kunststof zijn vriendelijker voor je pannen. Mooie oude Franse witte porseleinen soeplepel.


Prima te gebruiken, heel leuk in je oude terrine! Een mooie porseleinen soeplepel van Societé Ceramique. De bak is sterk beboterd en heeft craquelé, de steel heeft een barst.


Ik zou hem persoonlijk niet meer gebruiken, maar hij heeft zeer zeker nog een hoog decoratief gehalte, bijv. Chinese porseleinen lepels. Een soeplepel wordt gebruikt bij het eten van soep. Bekijk alles met soeplepel ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


En of chinese soeplepel pp , melamine of ps is. Het idee om een soeplepel te gebruiken ontstond in de 18e eeuw, toen kommen erg van grootte varieerden. Moderne soeplepels zijn meestal van staal. Ze zijn er ook nog steeds (al sinds de 19e eeuw) van zilver.


Porseleinen beelden gemiddeld zijn deze 30cm hoog nog niet alle beeldjes staan in de fotoreeks liefst verkocht in lot weg wegens. En uit gevulde chinese soeplepel. Producten getagd met Soeplepel 32cm. Deze oude wit porselein soeplepel combineert heel makkelijk met ander servies.


Porseleinen soeplepel

Er zijn lepels aanwezig, de prijs is per stuk. Vorige Artikel van Volgende. Overzicht Met gebruikerssporen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en maten. Maat: LL23Conditie: Zo goed als.


De afwas is gratis en de prijs is inclusief BTW. Rond porseleinen potje, 5. H, 10cm diameter bovenaan en onderaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts