maandag 26 juni 2017

Casamance behang

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. De kleurspecialisten en stylisten perfectioneren tot in de kleinste details om artistieke emoties, unieke en uitzonderlijke momenten te vereeuwigen. New collections Fabric Wallpaper. In onze behangwinkel te Amsterdam IJburg kunt u terecht voor de schitterende collecties van dit bijzondere Franse behangpapier merk.


Casamance Behang Collectie. Dit behang heeft inktvlekken die een soort mist vormen. Dankzij de eigentijdse stijl is dit paneel perfect om uw interieur mee te decoreren.


Hierdoor kan ik mijn ondernemersdrift combineren met mijn passie voor kleur, dessin, textuur en textiel. Kunt u iets over de merken vertellen? In Marrakech is het Yves Saint Laurent-museum een architectonisch juweel dat doet denken aan de inslag zoals bij een stof. The fabulous, textured finishes of MALANGA embody the wildness of nature.


Casamance behang

With strong, deep colours and a matte texture enhanced by subtle shine, the identity of the. De behang structuren worden geïnspireerd door vezelachtige schors, de schubben van een dier verstopt door tropische planten en de ader structuren van een bananenblad. Bekijk het gehele assortiment behang.


Of bezoek één van onze winkels. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met prachtige levendige lijnen en kleuren.


Casamance behang

De Shadows collectie symboliseert de vrije geest die bezit neemt van kunstenaars, wanneer ze dingen creëren en conventies breken. Ook in onze behangwinkel te zien. Een van de collecties van behangpanelen, een grote collectie met voor iedereens smaak een passend behang.


Het behang is geïnspireerd door de kostbare reflectie van metaal, namelijk ijzer. Copper is een luxueuze collectie van behang. Geïnspireerd door de tinten van mooie metalen en verkrijgbaar in een reeks. Botanisch behang met bloemen en bladeren en grove weefstructuren in prachtige kleuren. De grafische weergave in de behang dessins herhaalt de plantaardige weelde van een triomferende aard.


Casamance behang

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! Om een ruimte een bijzondere uitstraling te geven, kunt u kiezen voor een mooi behang.


Voor een luxe en mooie uitstraling in huis kunt u kiezen voor een bijzonder behang. Als samensteller van behangpapier en stoffen onderscheiden ze zich door de ontwikkeling van innoverende, heldere producten van een hoogwaardige kwaliteit. Hun alerte ontwerpteam zet wereldwijde trends om in originele collecties vol droombeelden. In zowel natuurlijke kleuren als moderne tinten is de Bellagio collectie geschikt voor uw gehele interieur. Door de opvallende dessins en kleurschakeringen zijn deze stoffen echte eye-catchers.


Tegelijkertijd zijn de stoffen van een hoogwaardige kwaliteit. Casadeco staat bekend als één van de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige leverancier van behang. Casadeco streeft er daarom ook naar om de meest moderne en levendige sferen te creëren in een ieders huis. Eigenaresse Tamara Laurey heeft een passie voor stoffen, kleuren, dessins en texturen.


Braaf wordt spannend met een mooie stof. Heel mooi behangpapier voor je woon- of slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts