dinsdag 13 juni 2017

Bijzettafeltje dienblad

Al jaar uw Meubelexpert. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bijzettafels online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Onze moderne en functionele bijzettafel met dienblad past perfect in ieder interieur. De tafel is licht, stevig en stijlvol. De hoge rand aan de bovenkant zorgt ervoor dat spullen op de tafel er niet makkelijk af kunnen vallen. Het tafelblad kan ook functioneren als dienblad , zodat je alle lege glazen, borden en kommen in één keer naar de keu.


Opklapbaar wit bijzettafeltje van MDF en naaldhout met dienblad , om bijvoorbeeld planten of decoraties op te zetten. Leuk voor in de gang of hal, huiskamer, of tuin. Verandering in het interieur. Hij is nog zo goed als nieuw.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Het functionele bijzettafeltje met metalen poten van bhp is ideaal om je ruimte te verrijken en is een ideaal designdetail voor in je woonkamer of op kantoor! Deze bijzettafel is niet alleen decoratief maar ook heel praktisch. Het blad heeft de vorm van een dienblad , wat erg handig is!


De bijzettafel heeft een MDF tafelblad en metalen poten. Een bijzettafeltje kan altijd en overal. Een handig tafeltje naast de bank, waar je wat drinken op kan zetten. Of ter decoratie met een mooie vaas of kaarsen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een aantal tafeltjes bij elkaar te zetten en te gebruiken als een soort salontafel.


De retrostijl metalen bijzettafel is echt een aanwinst in je interieur. Naast de decoratieve functie van dit bijzettafeltje. Overal is er wel plek voor een bijzettafeltje. Je kunt ‘m zelfs als nachtkast gebruiken! Van dit multitalent kan je nooit genoeg in huis hebben, shop jouw collectie bijzettafels bij WestwingNow en laat je hier inspireren.


Met een bijzettafeltje kun je alle kanten op. Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Wanneer je te weinig plaats hebt op je salontafel, kun je ervoor kiezen om meerdere bijzettafeltjes aan te schaffen. Deze kleine tafeltjes kun je bijvoorbeeld naast de bank plaatsen of tegen een lege muur zetten. Mooie bijna nieuwe wit bijzettafeltje (butler tray) makkelijk te verplaatsen, gemaakt uit gelakt hout. Met de B-Box poef van Extreme Lounging heb je een ideale poef om lekker even op te zitten, je voeten op te leggen na een drukke en vermoeide dag of met een dienblad er op als bijzettafeltje te gebruiken. Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de bijzettafel is onmisbaar!


Verrijk je interieur met een paar bijzettafels. Bij Goossens vind je een ruim assortiment bijzettafeltjes ! Kwaliteit, voor een verrassend scherpe prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts