donderdag 22 juni 2017

Gelderland 5770 aanbieding

Specialistisch advies nodig? Ook leverbaar met een houten achterpoot of met een hogere rugleuning. De armleggers zijn vervaardigd van beukenhout en verkrijgbaar in diverse kleuren.


Het chromen frame is zowel in een glanzende als matte uitvoering leverbaar. Er werd al snel gekozen voor een hoekige en moderne vormgeving, waarbij zitcomfort en duurzaamheid hoog in het vaandel stonden. Fauteuil met gebogen armleuningen.

Armleggers van beukenhout en verkrijgbaar in diverse kleuren. In deze serie is ook een bijpassende tafel leverbaar. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.


Gelderland meubels zijn o. De fauteuil krijgt een speels effect door de gebogen armleuningen. De rugleuning is gekantel waardoor u optimaal kunt loungen. Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk.


Het buizenframe wordt standaard geleverd in chroom, maar is ook mogelijk in een zwarte kleur. Kijk ook naar onze andere aanbiedingen !

De gebogen armleuningen geven de fauteuil een speelse twist. Een open fauteuil met fraai gebogen armleuningen. Het frame is glanzend chroom en kan eventueel ook in matchroom geleverd worden. Leverbaar in verschillende stof- leerkwaliteiten. Jan des Bouvrie bekend kleur!


Deze fauteuil is een echte designklassieker. Kenmerkend voor deze fauteuil is het gebogen hoogglans chromen frame. De romp is van massief beukenhout met nosagvering, ingeschuimd in vormschuim en de armleggen van zwart beuken.


U bent van harte welkom in de winkel om de stoel uit te komen proberen! De beuken houten armleuning is in meerdere kleuren leverbaar, naturel, zwart, bruin of. Een bijpassende voetenbank maakt de set compleet en verlengt het zitcomfort.


Vind NU razendsnel de hoogste korting ! New arrivals, spectaculaire acties en aanbiedingen , designoutlet met spectaculaire kortingen en veel meer. Kom langs en beken ook kleur! Design meubelen, interieur advies, projectinrichting, interieur architectuur, woningstoffering, vloerbedekking en kasten op maat. Duurzaamheid en innovatief ontwerp van de hoogste kwaliteit. Wij willen graag weten in welke omgeving u woont, zodat we u meer nieuws uit uw eigen regio kunnen aanbieden.


De gegevens over uw woonplaats of andere data worden anoniem verzameld en nooit gedeeld met anderen. Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Mede door de unieke vorm van het gebogen frame. Tegenwoordig is hij eigenaar van ontwerpstudio Het Arsenaal. Zijn ontwerpen zijn al met diverse prijzen bekroond. Door zijn bijzondere vormgeving heeft de stoel zowel een klassieke als een moderne uitstraling en past hiermee in vrijwel elke stijl interieur. Naast de vormgeving is ook aandacht besteed aan het zitcomfort.


Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op. Consoleskins kortingscode. Goedkope motorbanden kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts