maandag 5 juni 2017

Wc tegel stickers

Wc tegel stickers

Bestel snel en gemakkelijk online! Waterproof, kleurecht en heel mooi. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. De tegelstickers met effen kleur is online direct ook op afwijkende maten te bestellen. U kiest simpelweg de gewenste maat en wij maken deze tegelstickers dan precies in de door u gekozen maat. Met de tegelstickers van wall-art maak je in een handomdraai iets bijzonders van je badkamer of toiletruimte. De muurstickers zijn vochtbestendig en de tegelstickers zijn uitermate geschikt voor de badkamer, het toilet en de keuken.


Met onze tegelstickers is dit gemakkelijk en goedkoop te realiseren! Tegelstickers voor de badkamer en de keuken. Bij 101woonstickers kun je kiezen uit alle kleuren van onze kleurenkaart en in elk gewenst formaat. Het moeizame verwijderen van oude tegels is verleden tijd geworden. Maar de kleefkracht was minimaal waardoor randjes al gauw los gingen zitten en de sticker vervolgens beschadigd raakte.


De stickers hadden een voor die tij zeer moderne uitstraling. Vandaag de dag verkopen we nog steeds tegel stickers met de uitstraling van de jaren zestig, de zogenaamde retro of vintage tegelsticker. Zo kunt u de geweldigste ontwerpen die u in gedachte heeft van tegels laten decoreren in uw huis en zo een uw huis in te richten die volledig naar uw eigen smaak en behoefte is.


U kunt dus zelf gepersonaliseerde tegel stickers laten maken! Duurzame wc sticker van hoge kwaliteit. Alle toiletstickers zijn van hoge kwaliteit en worden full-colour geprint op duurzaam materiaal. Onze wc stickers hebben een lange levensduur.


Wc tegel stickers

Snelle levering en uitstekende service. Al onze toiletstickers worden snel geleverd na het plaatsen van een bestelling en voor vragen staan wij altijd klaar. Een groot assortiment badkamer stickers , zoals tegelstickers , douche wandstickers stickers en wastafel stickers.


Sticker WC Game of Thrones. Große Auswahl an Toiletten direkt auf Lager. Bei MEGABAD zum Top-Preis. In een huis met kinderen is het echter een goed idee om te kiezen voor kleuren of prints in de badkamer. Mag uiteraard ook in de kinderkamer als deze een wastafel bevat.


Wil je niet kiezen voor gekleurde tegels? Dan zijn tegelstickers de oplossing! Het zijn allemaal gedrukte stickers met een ondoorzichtige grijze lijmlaag.


U kiest hier uit onze enorme collectie tegelstickers het gewenste motief. Kiest u voor dan hebben we het over set tegelstickers. Muursticker tegel badkamer, Muursticker tegel keuken, Muursticker tegel wan Muursticker tegel 20x2 Muursticker tegel 15x1 Muursticker tegel 10x1 Muursticker.


Neem een kijkje in het sanitair assortiment van Praxis. Bekijk meubelen, baden, douches of toiletten voor jouw interieur. Eenvoudig online bestellen.


Onze tegelstickers zijn ontzettend veelzijdig en kunnen eventueel ook op andere plekken worden aangebracht dan alleen in de keuken of badkamer. Zolang de ondergrond de gewenste plek maar schoon en glad is. Dus geen muren met structuur of ruw opgeschuurde oppervlakken. Door deze te combineren met andere tegelstickers krijg je een uniek patroon op de muur en wand.


Of het nu gaat om de keuken, badkamer, wc of zelfs de woonkamer en slaapkamer. Met tegelstickers kan het allemaal. Deze sfeervolle plakstickers hebben een sterke kleefkracht.


Echter als je ze wilt verwijderen, dan is dat geen enkel probleem. Kleed je badkamer aan met de leukste badkamer artikelen. Bij Xenos vind je zeeppompjes, wasmanden, douchematten en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts