vrijdag 30 juni 2017

Minimalistische wandklok

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.


Het grootste online winkelcentrum.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Moderne klok, de klok van de muur van zwart leer, moderne Wandklok , minimalistische klok, unieke Wandklok , Decor van het huis, Trend zwarte klok, stille klok Roarcraft 4. De moderne wandklok maakt indruk met een minimalistisch ontwerp, hippe kleur en vooral het materiaal, zacht velvet. Deze klok is een stijlvolle eyecatcher aan je wand. Beschikbaar in meerdere kleuren.

Mooie degelijke klok met stil uurwerk. Ook slinger gaat geruisloos heen en weer. Houten wandklok – Berben Design. Op zoek naar een unieke houten wandklok , kies dan voor dit minimalistische ontwerp van Berben Design. Door de afwezigheid van cijfers gaat de aandacht uit naar het robuuste materiaal.


Hierdoor past de klok in vrijwel elk interieur, van klassiek tot modern en van industrieel tot aan scandinavisch. In deze klok is een slanke, metalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat. Deze wandklok is ontworpen met veel aandacht voor detail.


Elk interieur profiteert van warme, houten tinten aan het vuur van de koude winternachten. Inspiratie voor de klok vond hij bij zijn oma thuis. Daar hing een antiek, massief houten slingeruurwerk aan de wand.


Een intrigerend object, zo vond hij, dat hij graag wilde omtoveren tot een hedendaagse en moderne klok. Wat volgde is de Zuiver Minimal klok, een minimalistische klok met een stoer en strak voorkomen. Wandklok in verschillende stijlen Een wandklok kan erg variƫren in stijl. Zo is er altijd wel een klok te vinden die bij het interieur van jouw huis past. Heb je een wat minimalistische stijl, dan is de Karlsson wandklok wellicht iets voor jou.


De Karlsson Cased Index laat het u duidelijk zien! Elegante wandklok met metalen details De Karlsson Minimal is een stijlvolle wandklok met een design dat eenvoudig, maar zeer stijlvol is. Deze ronde wandklok heeft een stoer, minimalistisch design.

De twaalf cijfers worden gekenmerkt door strakke lijnen, zoals op het display van een rekenmachine. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld sticker wandklokken , waarbij je het uurwerk en de cijfers zelf los op de muur bevestigt. Dit staat prachtig op een vlakke, egale wand.


Deze zijn vaak groter dan de standaard types en trekken op een rustige, minimalistische manier de aandacht. Prachtig in een moderne inrichting. Dit vernuftige ontwerp van Giha Woo zet de twee batterijen slim aan het werk in deze geweldige minimalistische wandklok. De Glamour Dome wandklok Zilver - Grijs heeft een glanzende zilverkleurige metalen frame licht met een grijze wijzerplaat.


Minimalistische klok met batterijen die de tijd aangeven Veel eenvoudiger kan een klok niet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts