vrijdag 9 juni 2017

Kaarsen intratuin

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Bolsius Stompkaarsen tot goedkoper. Ontdek ons unieke assortiment kaarsen.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Geurkaarsen, LED kaarsen , waxinelichtjes, stompkaarsen, tafelkaarsen. Een paar kaarsen bij elkaar op een decoratiebord of wat sfeerlichtjes op tafel maken het al snel gezellig. Laat je inspireren bij Intratuin en combineer je kaarsen met de mooiste kandelaars en houders.


Bij Intratuin vind je diverse soorten, van geurkaarsen in een glas tot geurtheelichten. Steek af en toe een geurkaars aan en verwelkom gasten met een heerlijke geur in huis! Plaats een groepje kaarsen op een houten plateau of metalen schaal, voeg een decoratietak, vaasje of plantje toe en je hebt heel eenvoudig je eigen decoratiestuk gemaakt. Voor elke stijl en elk interieur. De kandelaar of lantaarn bepaalt sterk de uitstraling.


Kaarsen intratuin

Met de juiste kandelaar past een kaars in zowel een romantisch als modern of stoer interieur. Mica intratuin grote kandelaar goud 2x kerst nieuw. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig.


Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Kaarslicht zorgt voor sfeer. Het is een stoere en aardse trend die gekenmerkt wordt door robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk in combinatie met koele kleuren zoals sneeuwwit, blauw en turquoise. Met veel grote kaarsen die voor een fonkeling zorgen, details van leer en parelmoer en een kunstdierenvacht kan jouw Scandinavische kerst niet meer stuk. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Kaarsen intratuin

Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Wat in de horeca al jaren heel normaal is, zie je ook steeds vaker in achtertuinen, op balkons en dakterrassen. Weer of geen weer: met een terrasverwarmer is het altijd lekker buiten. Intratuin heeft een ruime keuze in hangende of staande ‘heaters’ in alle prijsklassen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Deze citronella kaarsen zorgen ervoor dat je zonder zorgen in de tuin kunt zitten. De geur van citronella zorgt er namelijk voor dat de muggen weg blijven. Terracotta kaarsen zijn echte sfeerbrengers!


Door hun grote vlam en aardse karakter wordt het extra gezellig in de tuin of op het balkon. Ze zetten al de toon met hun eigen kleur, geven warme en licht af, maar ook heerlijke geuren. Een absolute vereiste in de koudere maanden van het jaar! Bij Blokker vind je een ruime collectie kaarsen voor in heel het huis.


Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Zet bijvoorbeeld kaarsen in de woonkamer om er elke avond warm en knus er bij te zitten. Verder kun je ook de slaapkamer inrichten met een aantal sierlijke kaarsen. De kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en worden geroemd om hun uitstekende brandeigenschappen en stijlvolle vormgeving.


In deze kaarsen -winkel heeft u keuze uit de gehele collectie, inclusief alle nieuwe trends. Binnen ieder seizoen vind je er alles om je huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag tijdens je bezoek aan Intratuin Halsteren. Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk, maar wij doen er alles aan om je het mooiste vuurwerk aan te bieden wat er in Nederland verkocht mag worden. Ieder jaar gaan de specialisten van Intratuin weer op pad om nieuwe vuurwerkartikelen te bekijken.


Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts