dinsdag 27 juni 2017

Hammerite metaallak

Hammerite metaallak

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Deze metaallak kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf meer nodig. Dit product is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft jaar bescherming tegen roest. Metaallak – Direct over Roest – Hamerslag.


Hammerite metaallak

Het stopt het roestproces en geeft maar liefst jaar roestbescherming. Je kunt het zonder primer of grondverf direct over roest aanbrengen. Ben je op zoek naar de beste metaalverf?


Met metaallak is het goed mogelijk om verschillende onderdelen van metaal een andere kleur te geven. Of het nu gaat om een tv-beugel. Bij KARWEI kun je hoogwaardige metaallak kopen en heb je keuze uit een ruim assortiment.


Hammerite metaallak

U kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Klusartikelen voor de laagste prijs. Stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming.


Voor binnen en buiten op roestige en kaal metalen ondergronden. Het voordeel van deze lak is dat de lak direct over het metaal (roest of beschadigd) kan worden aangebracht. De lak stopt het roestproces, biedt een duurzame bescherming en kan direct over roest, zonder primer en grondverf. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Hammerite metaallak mat is een decoratieve roestwerende metaallak.


De metaallak geeft een duurzame bescherming en stopt het roestproces. Nieuw Ophalen of Verzenden. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Dankzij de speciale in1-formule is een primer of grondlaag overbodig.


De droogtijd is kort zodat een verfklus die met een gewone verf dagen zou duren, nu in enkele uren klaar is. Na uur is de verf regenvast. De lak geeft een duurzame bescherming, is watergedragen en geurarm en je hebt geen grondverf nodig. Roestwerende metaallak met hamerslageffect in diverse kleuren.


Verf Leverancier van Nederland! Vóór 23:bestel morgen in huis! Profiteer nu van Korting Same. Het heeft namelijk een waterafstotende werking en een roestwerende werking. LET OP: Het is niet mogelijk om een transpante kleur te kiezen voor deze lak.


Vanaf euro voor verdunner, zijdegans, radiatorlak en hechtprimer. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. METAALLAK STRUCTUUR hammerite structuur is een decoratieve, weersbestendige, extra sterke, sneldrogende, roestwerende metaallak met een structuur effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts