maandag 26 juni 2017

Muursticker vogelhuisje

Muursticker vogelhuisje

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Vogelhuisjes van alle merken op beslist. Een tweekleurige muursticker van een boom met daarbij vogeltjes en een vogelhuisje. Kleur twee is de kleur van de bladeren.


Muursticker vogelhuisje

Combineer je twee favoriete kleuren om er een boom naar je hart van te maken. Eenvoudig aan te brengen op een gladde ondergrond. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen. Neemt u hiervoor contact met ons op.


De muursticker kan op vrijwel iedere vlakke ondergrond geplakt worden. Gemakkelijk aan te brengen, snelle levering en super service! Muursticker Boom met Eekhoorn € 34. De sticker kan besteld worden in verschillende breedtes.


Muursticker vogelhuisje

Hierbij kunt u de naam van je pasgeboren kindje opgeven. Schattig boven een ledikantje of commode. Eigen muursticker ontwerpen. Deze muursticker vogelhuisje aan tak is maar liefst 1x centimeter groot, een echte blikvanger dus. Neem dan contact met ons op.


Het plakken van de muursticker wordt met de bijgeleverde instructie heel eenvoudig. Bovendien ontvang je altijd een paar proefstukjes zodat je eerst kunt oefenen met plakken. Kies uit producten vanaf € 140. Een mooi vogelhuisje voor aan de boom of tak. Ontwerp je eigen persoonlijke muursticker in slechts stappen: 1. Hij is in iedere gewenste kleuren combinatie te bestellen.


Met dit item heb je een prachtige eye catcher voor de baby- of kinderkamer te pakken. Ziet er natuurlijk uit en de vogelhuisjes die aan de takken hangen maken van deze muurdecoratie een mooi eindresultaat. Natuurlijke kleuren met wat een vage gloed. Decoratieve en kleurrijke muursticker met drie vogeltjes en de hierbij horende vogelhuisjes. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Breng wat vrolijkheid in huis met muurstickers van bloemenmotieven. Combineer diverse bloemen in verschillende kleuren met elkaar voor een origineel effect. Prachtige muursticker tak met vogelhuisjes roze babykamer.


Afmeting 120cm hoog en 90cm breed. Het zijn losse stickers u kunt daarom de muursticker plakken zoals u dat wilt. Vergeet uw rakel niet mee te bestellen.


Tak met vogelhuisje muursticker - zelfklevend. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts