vrijdag 16 juni 2017

Letterbak kinderkamer

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste letterbakken voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Met de vtwonen letterbak in de kinderkamer kun je alle poppetjes en autootjes meteen een eigen plekje geven. Letterbak in de kinderkamer. Op deze manier geven ze een hoekje in de woonkamer of de kinderkamer meteen een gezellige sfeer.


Heb jij er ook zo eentje thuis die eigenlijk alles wat los en vast zit wil sparen? Bekijk het bord LETTERBAK van intervisie op Pinterest. Leuke inrichting voor de kinderkamer , of voor de hondjes-liefhebber: letterbak , diverse leuke hondenbeeldjes en overige.

Etaleer je allermooiste spulletjes op de 3. En ja hoor, jaar later kreeg de letterbak weer eindelijk een plekje aan de muur: in de kinderkamer ! Omdat ik de letterbak nogal kaal vond in zijn houtkleur, heb ik hem versierd met restjes behang en pakpapier in hippe kleurtjes. Zie hieronder het resultaat. Gebruik deze letterbak in de jongenskamer bijvoorbeeld om alle legopoppetjes, of playmobil poppetjes in te zetten. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een letterbak werd vroeger gebruikt in de drukkerij. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Tegenwoordig is het een echte eyecatcher in je interieur. Met de verschillende vakken kun je jouw mooiste spullen prachtig tentoonstellen.


Ook de lightbox is een variant op de letterbak. Je hebt kleine letterbakken , maar ook hele grote letterbakken met grote vakken. Dat biedt ook meer mogelijkheden voor het gebruiken en stylen van de letterbak. Het is leuk voor de woonkamer, slaapkamer of keuken, maar letterbakken zijn ook een geweldig idee voor in de kinderkamer of babykamer.


Ik ben gek op vintage en op kinderkamers stylen. Deze blog laat zien hoe bijzonder vintage kan zijn op de kinderkamer.

Juist in combinatie met leuke nieuwe merken. De witte Flynn letterbak van het Nederlandse merk Woood is een leuke toevoeging aan de woon- of kinderkamer. In deze letterbak kan je je favoriete spulletjes (of die van je kind) uitstallen. Door de strakke vormgeving en witte kleur past de Flynn letterbak in allerlei interieurs.


Fris wit of in een andere mooie kleur van vierkant, rond tot in hart-vorm, het kan allemaal. Daar worden de kinderkamers heel erg mooi van en onze kleine hummels kunnen lekker hamsteren. Het werd vroeger in drukkerijen gebruikt als kast waarin de loden letters werden bewaard. Het is een leuk idee, zo’n letterbak … maar wat kun je ermee?


Je kunt hem praktisch gebruiken om toiletspullen in te plaatsen in de badkamer en speelgoed op te ruimen in de kinderkamer. Maar het is ook mooi om een letterbak aan de muur in de woonkamer te plaatsen! Een extra grote letterbak voor de kleintjes, hoe leuk? De grenen letterbak heeft grote en kleine vakken. Echter de prijs-kwaliteit verhouding vind ik echt onvoldoende!


Lelijke deuk in het hout aan de voorzijde en slechte afwerking van de schroeven. Daar zit je vanaf de onderkant zo tegenaan te kijken. Geen witte dopjes oid voor erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts