vrijdag 16 juni 2017

Raamfolie tekst

Raamfolie tekst

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies bij hoogte en breedte een hoger liggend getal. Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Heb je een lijfspreuk, een motto, een quote of bijvoorbeeld een slogan die veel voor jou betekent? Dan kun je deze tekst op raamfolie laten maken. Let op: als u een hoofdletter wilt, dan moet u deze ook als hoofdletter typen).


Kies de gewenste letter of cijfergrootte. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. U kunt ervoor kiezen om elementen of teksten uit de raamfolie te laten snijden of om deze er juist op te bedrukken. Je kunt bij ons altijd raamfolie op maat met een mooie tekst of afbeelding laten laten maken op basis van jouw voorkeuren en eisen.


Wij maken raamfolie met tekst voor particulieren, maar ook voor ondernemers staan wij graag klaar met maatwerk raambeplakking met tekst. Kies uit producten vanaf € 299. U kunt uw raamfolie , muurstickers, muurteksten en gewone stickers op manieren bestellen. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule. Tegen inkijk en met maximale lichtinval.


Bestelbaar per 10cm, in diverse breedtes. Of u nu meer privacy wilt of gewoon een vrolijke decoratie, met zelfklevende raamfolie kunt u alle kanten op. Ook wel genoemd: glass etch folie, mat-etch folie, frosted folie, etched glass folie, melkglas folie of zandstraal effect raamfolie. We kunnen de raamfolie op iedere maat leveren met of zonder uitsnijdingen van bv. Ontwerp aan te passen naar uw wensen, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.


Dit is een voorbeeld van raamfolie op maat met tekst en huisnummer op je voordeur. Uw ramen zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen. Wij kunnen de raamfolie op maat naar jouw wens ontwerpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een naam, huisnummer of zelfs een afbeelding maken. Vrijwel alles is met deze plakfolie mogelijk.


Wat wit is op het plaatje is uit de glasfolie gesneden. Leuke sierlijke raamfolie voor uw voordeur met gras, de tekst welkom en uw naam gesneden uit de raamfolie. In groot en klein formaat. Wit – Folie met een witte uitstraling, waarbij de tekst of het ontwerp ongeacht de achtergrond en lichtinval alsnog goed leesbaar is.


De raamfolies van wall-art maken van je raam een schilderij, zo mooi. Transparant – Semi-transparante folie, niet volledig doorzichtig. Glashelder – Folie die de transparantie van het glas benadert. Je hebt de keuze uit Clearview of Lintec.


Raamfolie tekst

Van dagelijks design tot bijzondere ontwerpen en individuele projecten. Ben je op zoek naar de perfecte raamfolie ? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met deze soorten raamfolie kan ik bijna al uw problemen oplossen. Vraag vrijblijvend informatie Ik denk met je mee en geef een eerlijk advies. Ontwerp makkelijk en snel je eigen raamfolie met onze gemakkelijke ontwerptool.


Je raamfolie wordt super snel geleverd en is van hoge kwaliteit! Het raamfolie hoeft niet saai te zijn! Je kunt namelijk in de Editor een tekst maken of een eigen afbeelding uploaden dat je graag uit het raamfolie gesneden wilt hebben. Ontwerp je naam, huisnummer of een mooie afbeelding dat wij voor jou uit het raamfolie snijden. Uit welk raamfolie we het ontwerp snijden, is helemaal aan jou.


Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts