maandag 5 juni 2017

Seiko kinetic dames

Bekijk de nieuwe collectie van Seiko online bij de Bijenkorf. Horloges nu al vanaf € 99. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De damescollectie van Seiko biedt aansprekende en elegante designs.

Ontdek de sublieme afwerking van de wijzerplaten en het gebruik van aansprekende patronen, fonkelende Swarovski kristallen of luxe diamanten. Een Seiko Kinetic horloge zet de arm- en polsbewegingen van zijn drager om in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Dit trendy dames Seiko SKK886Phorloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige tweekleurige band.


De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is tweekleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffier glas glas. Dit prachtige horloge van Seiko is gemaakt van staal.


Ook in de Seiko dameshorloges heeft Seiko veel tijd geïnvesteerd. De horloges voor dames bestaan voornamelijk uit quartz uurwerken.

Coutura of de Presage dameshorloge. Dit luxe Seiko SKA878PSportura Kinetic dames horloge beschikt over een kinetisch uurwerk en een prachtige (edel)stalen band. De wijzerplaat heeft een elegante parelmoeren kleur.


Dames - en Herenhorloges van Seiko worden geleverd in zilver-, roségoud- of goudkleur en zijn vaak voorzien van extra mogelijkheden zoals een Kinetic uurwerk (batterij wordt opgeladen door de beweging van de pols), een Perpetual (eeuwigdurende) kalender of een automatisch-mechanisch uurwerk. De Seiko Kinetic horloges zijn de eerste serie polshorloges die een kinetische beweging om kan zetten in elektrische energie. Tegenwoordig geldt Kinetic wereldwijd als het synoniem voor milieuvriendelijk, voor uitstekende prestaties en voor langdurig gebruiksgemak voor de consument. Kinetische energie wordt gegenereerd door beweging.


Het doel was een technologie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de horlogebatterij zo min mogelijk vervangen hoeft te worden omdat de beweging van de drager de batterij oplaadt. Ontdek het klassieke en moderne Dress horloge van Seiko. Gratis levering, jaar garantie. SEA, met een brede Seiko Diver’s collectie. Prospex onderscheidt drie segmenten.


Seiko staat bekend om hun precisie en oog voor detail, dit Japanse merk is dan ook éen van de beste ter wereld. Op zoek naar een sportief of juist elegant horloge voor dames van Seiko ? In onze collectie kun je alle kanten op met een echt leren of stalen ban in staal of een allergievrij titanium dames horloge van SEIKO. Seiko horloges voor dames zijn er met leren banden, stalen banden en in diverse kleuren.


Stijlvolle Seiko Kinetic horloges. Of je nou op zoek bent naar een sportief duikershorloge of een klassiek doublé horloge van Seiko Kinetic : wij hebben het. Seiko met rosé gouden accenten, maar ook zeer stijlvolle en klassieke horloges met Romeinse cijfers en een luxe lederen band.

Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Seiko Kinetic horloge op een werkdag voor 23:uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Goedkope Dames horloge aanbiedingen kopen? De prijs van een nieuw Seiko Sportura-dameshorloge ligt rond de 4euro, de bicolor-variant (SKA878P1) kost ongeveer hetzelfde.


Als u op zoek bent naar een automatische sporthorloge voor dames , is de Seiko Sportura Automatic (SSA885J1) een goed alternatief. Qua design lijkt deze tijdmeter veel op het dameshorloge met het Kinetic -kaliber. Seiko kinetic herenhorloge met een groene wijzerplaat.


De band sluit met een vouwsluiting. De tijd op de wijzerplaat wordt aangegeven met goudkleur streep-index en wijzers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts