maandag 26 juni 2017

Babykamer femm

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Het wandrekje, matras of aankleding is los verkrijgbaar en maakt de babykamer helemaal af.


Mooie 3-delige babykamer , bestaande uit een ledikant, kommode en kast. LET OP: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. De meubels zijn gemaakt van meubelplaat gefolied in de kleur eiken-wit. Bureaustoel Picknicktafel Buffetkast Nachtkastjes Ronde eettafel Salontafel Boekenkast Schoenenkast Badkamerkast Hoogslaper. De babykamer heeft een mooie kleuren combinatie van wit en taupe.


Babykamer femm

Kast femm nu beschikbaar tegen de allerlaagste prijs! Voor het volledige assortiment garderobekasten of complete babykamers klikt u hier! Deze commode Femm is een mooie commode uit de Colorfull Collection. De commode heeft een mooie kleuren combinatie van wit en taupe kleurig. Deze kleurencombinatie lijkt op een houtstructuur.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze babykamer Femm is een mooie complete babykamer uit de Colorfull Collection. De lattenbodem is in hoogte te verstellen. Dit ledikant is passend bij zowel babykamer Femm als babykamer Rene. Deze mooie 2-deurs kast heeft een mooie kleuren combinatie van wit en taupe kleurig met houtstructuur.


Babykamer femm

Deze kast van de babykamer Femm heeft een hanggedeelte, éé n legplank zodat je lekker veel babyspulletjes kwijt kunt in het kamertje. Het ledikant heeft een binnenmaat van x 1centimeter, en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Babykamer Femm Babykamers Colorful Collection.


In de commode zit een grote legplank. Ben je op zoek naar een moderne of landelijke babykamer ? Of zoek je een complete babykamer in een specifieke kleur? Via de filters op deze pagina kun je ons ruime aanbod babykamers verkleinen zodat er alleen maar babykamers overblijven die aan jouw wensen voldoen. Zo vind je op een handige manier jouw ideale babykamer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts