dinsdag 20 juni 2017

Vaas leonardo

Bestel hier woondecoratie online. Leonardo : Duitse liefde voor glas. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De coco collectie van leonardo valt op door zijn rondingen, moderne ontwerpen en prachtige kleuren. Vergelijk 1leonardo vazen.

Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. LEONARDO vaas , LUCCA gemakkelijk online besteld bij OTTO. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online.


Van Beginner tot de Serieuze Visser. Kies uit 8producten vanaf € 30. Het handgemaakte model heeft een lange, slanke hals en een elegante ronding aan de onderzijde.


De vaas staat prachtig met een enkele tak of bloem, maar ook zonder is dit een echte eyecatcher.

Het design van de vaas is simpel, maar dankzij de bollende lijnen die subtiel in het ontwerp zijn verwerkt, heeft de vaas een elegante uitstraling. De vaas heeft een rechthoekige vorm van transparant glas. Deze vazen staan uiteraard prachtig met een mooie bos bloemen erin, maar zijn net zo mooi als pronkstuk an sich.


De collectie biedt een ruime variatie aan kleuren, stijlen, ontwerpen en materialen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Gratis verzending vanaf €2- ! Hierbij kun je denken aan diverse keukenaccessoires, vazen en glazen. Het accessoire uit de Noble-serie is een met de hand vervaardigde cilinder met een zware iced-onderkant en een elegante uitstraling.


Geschikt voor grote boeketten of takken. Hoog of laag en groot of klein: in de stijlvolle vaas kan je ze allemaal kwijt. Hij is gemaakt van hout en glas, wat hem een unieke uitstraling geeft. Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om het winkelen bij Etrias.


Wanneer u verder gaat op onze website, dan. Vaas leonardo ( 50cm ) met kunst bloemen en lampjes daarin. Ontdek het uitgebreide assortiment.


Kan gebruikt worden als woondecoratie ook als nachtlampje.

Dankzij het eenvoudige design komt de vaas bovendien in haast iedere woonkamer goed tot zijn recht. In deze vierkant gedraaide vorm van dik glas met massieve bodem kunt u veilig een stompe kaars laten branden. Dit windlicht kan natuurlijk ook gebruikt worden als vaas met bijvoorbeeld decoratiemateriaal of gewoon als verzamelplek voor allerlei prullaria. Maar ook leeg is vaas Swirl een prachtig designobject. Dankzij de brede vierkante hals, valt een grote bos bloemen in deze glazen vaas extra mooi!


Voor 23:bestel morgen in huis. Zoals de naam al zegt heeft deze vaas een mooi en elegant design dat in haast iedere woonkamer, tuin, badkamer of andere leefruimte goed tot zijn recht komt. Op het gebied van Wonen bieden wij een grote variatie voor iedere smaak Ga nu shoppen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts