dinsdag 13 juni 2017

Vogelkooi grijs

Vogelkooi grijs

Vogelkooi Grijs prijzen vergelijken. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De grootste collectie vogelkooien! Doordat er gebruik is gemaakt van zowel.


Vogelkooi grijs

Prima kooi, maar helaas de verkeerde kleur geleverd. Heb geen zin in die toestanden om alles weer in te pakken en het hele spul weg te brengen voor verzending. De vogelkooi wordt geleverd inclusief zitstokjes, drink- en voederbakjes.


De vogels hebben in de kooi genoeg ruimte om prettig te kunnen leven. Deze kooi is geschikt voor kleinere vogels, zoals kanarie’s, parkieten en tropische vogels. De kooi is gemakkelijk schoon te houden door de uitschuifbare lade.


Geschikt voor diverse vogels. Het dak kan eventueel worden opengezet om zo een vrije zitplaats voor uw vogel te creeren. Van goedkopere vogelkooien tot de meest prachtige! Kies voor afhalen in onze dierenwinkel óf voor thuisbezorgen. Neem de tijd bij een vogelkooi kopen.


Grote vogelkooi met een grijze onderbak en zwarte tralies. Dak kan open door een te plaatsen stok. Koop nu en betaal pas over dagen! Voorzie jouw vogelkooien van speeltjes, drinkbakjes, trapjes en dergelijke. De kooi wordt geleverd inclusief zitstokjes, voer- en drinkbakjes.


Maak van je vogelkooi een ware eyecatcher door hem op een standaard te zetten. Daarnaast heeft de vogelkooi een schuiflade onderin dat makkelijk eruit te halen is. Hierdoor kan je hem eenvoudig schoonmaken! Bij het kiezen van de juiste vogelkooi is het belangrijk dat jouw vogel zich veilig en comfortabel voelt.


Afhankelijk van de maat en soort van je vogel kan je uit verschillende soorten en maten vogelkooien en voliéres kiezen. De vierkante Rekord vogelkooi van Ferplast is ideaal voor kleine vogeltjes. De deur aan de voorzijde geeft de grasparkiet de mogelijkheid om uit de kooi te komen. De bodem van de kooi heeft laden, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Bij deze vogelkooi kan ook een Voltrega vogelkooi standaard worden bijgekocht om de kooi op te kunnen zetten.


Bij Pets Place vind je de mooiste vogelkooi of volière voor jouw vogels. Papegaaien, kanaries en parkieten zullen zich vermaken in hun vogelkooi met de vele speeltjes. Bekijk direct alle aanbieders en vind de laagste prijs! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Deze sterke en duurzame vogelkooi heeft een hoogwaardig stalen frame.


Een uitschuiflade aan de onderkant van de vogelkooi maakt het schoonmaken zeer eenvoudig. De zeshoekige Volière Hannah is een prachtige, hexagonale vogelkooi. Een mooie en luxe zeskantige volière.


Hierin kunnen diverse soorten tropische vogels of kanaries gehuisvest worden. Boven in deze volière zitten nestkasten. Deze vogelkooi heeft grotere deuren en kleine, praktische deurtjes. Tevens heeft deze volière zitstokken. In de vogelkooi zitten verschillende deurtjes.


Ook kan de bovenkant losgemaakt worden van de grijze kunststof bak. Dit is handig voor het schoonmaken. Aan de bovenkant van het traliewerk zit namelijk een ring. Verder heeft deze kooi een uitschuifbare. Op zoek naar een leuk vogelkooi voor uw parkiet of andere vogels, dan vindt u hier modellen vogelkooien.


Een vogelkooi kennen we in vele merken, maar alle modellen zijn van uitstekende kwaliteit en daarom verkopen we maandelijks vele soorten. Belangrijk bij aanschaf van uw vogelkooi is de leefruimte. Onze visie is hoe meer u kunt bieden hoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts