dinsdag 20 juni 2017

Histor watergedragen verf

Vind watergedragen verf het nu op Kensaq. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Histor watergedragen verf

Altijd korting op je basisverzekering. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Er zijn allerlei misverstanden over watergedragen verf. Op zich begrijpelijk, want verf op waterbasis was van een belabberde kwaliteit toen het werd geïntroduceerd.


Die tijden liggen inmiddels ver achter ons. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. De verf is watergedragen en dat betekent dat je de verf met water kan verdunnen en je geen vervelende verfluchtjes meer hebt.


Histor watergedragen verf

De verf geeft een optimale glans en dekt extra goed wat betekent dat je met minder lagen verf af kunt. Tot zover het logische gedeelte. Watergedragen verf wordt voornamelijk voor binnen geadviseerd en ook dat heeft een reden. Iets wat verf met verf op terpentine basis wel kan gebeuren, mits er geen UV licht bij komt. Met verf op waterbasis over verf op terpentinebasis.


Voorheen was bijna alle verf op terpentinebasis en zeker de doe-het-zelver gebruikte toen nog geen verf op waterbasis. Kan terpentineverf over waterverf oftewel watergedragen verf ? Verf op terpentinebasis kan nog wekenlang een sterke geur afgeven. Buiten is dat niet zo erg, maar in huis kan dat heel vervelend zijn.


Deze sterke verven zijn ontwikkeld op basis van de inzichten van moderne stylisten, ambachtelijke traditie en hoogwaardige technologie. Ook is het met dit soort producten mogelijk om een hogere glans graad te behalen als verf op water basis. Kies uit producten vanaf € 295.


Gebruik een acrylkwast bij watergedragen lak of muurverf. Histor verf voor het betere werk. Deze verven drogen snel, zijn slapper en laten zich daarom makkelijker aanbrengen met een kwast met synthetisch haar in plaats van varkenshaar.


Het verfopnemend vermogen is zeer hoog waardoor je makkelijk de gewenste laagdikte aanbrengt en strakke lijnen kunt trekken met de verf. Er zit namelijk een verschil in de verwerking van beide soorten verf. Echter is de kwaliteit van watergedragen verf de laatste jaren erg vooruit gegaan.


Daardoor wordt het steeds makkelijk om te schilderen met dit type verf. Uiteraard hebben we een aantal tips voor je om het nog makkelijker te maken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Dat de verf snel droog is ervaren sommige ook als nadeel, het is hierdoor moeilijker verwerkbaar, vooral als je hier niet het geschikte gereedschap voor heb. Daarnaast is het met verven op water basis niet mogelijk om de glans van een verf op water basis te evenaren.


Voordelen van verf op waterbasis is: geen tot nauwelijks geurbelasting. Verf op water basis is geur arm, snel drogen niet vergelen elastischer en beter voor het milieu. Het voordeel van watergedragen verven en lakken is, dat er per dag meer lagen kunnen worden aangebracht.


Er kan dus sneller worden gewerkt. Hoe kun je het beste met watergedragen producten een deur schilderen? Zoek naar watergedragen verf op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts